Szörnyű baleset történt Cegléd közelében, ahol két jármű ütközött egymással. Egy ember a helyszínen meghalt.

Egy ember meghalt

Egyelőre tisztázatlan okból történt 2022. január 30-án 11 óra körül az a közúti közlekedési baleset, amelyben egy férfi meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszníről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

A 311-es út 31. kilométer szelvényében, Cegléd térségében ütközött össze egy személygépkocsi és egy járműszerelvény. A baleset következtében az autójába beszorult, 67 éves sofőr életét vesztette, közölte honlapján a rendőrség.

FRISS!

Lezárták az útszakaszt

A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszíni szemle és a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik, illetve visszafordítják. A korlátozást a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá. „Akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat!” – írják.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Szombaton az M1-esen történt tragédia

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy nyerges vontató a Budapest felé vezető oldalon, a 88-as kilométerszelvénynél lehaladt az úttestről és az oldalára borult.

Egy nyerges vontató borult fel

Halálos kimenetelű baleset történt 2022. január 29-én 11 óra 10 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 88-as kilométerszelvénynél. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy bolgár honosságú nyerges vontató eddig ismeretlen okból jobbra lehaladt a pályatestről és az oldalára borult.

Kapcsolódó:

Egy ember meghalt

A járműszerelvény 55 éves vezetője a helyszínen életét vesztette, számolt be róla szombaton a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illuszráció – Forrás: Freepik