Szerda délután három autó ütközött Halásztelek és Tököl között, ráadásul az egyik az árokban a tetejére borult. Egy BMW hátsó futóműve kiszakadt, a sofőrök el tudták hagyni gépkocsijukat.

Kisodródott az Opel

Egy Opel Corsa Halásztelek felől haladt Tököl felé, majd a tököli repülőtér melletti derékszögű balkanyarban vélhetően gyorshajtás miatt jobbra kisodródott az útról. Az autót vezető nő balra rántotta a kormányt, emiatt áttért a szembejövő oldalra, ahol egy Halásztelek irányába haladó BMW i3s bal oldalának hajtott, majd tovább sodródva a BMW mögött haladó Volkswagen Poloval ütközött.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiszakadt a BMW futóműve

A BMW bal hátsó futóműve kiszakadt, a gépjármű pedig az árokba vágódott és a tetejére borult. A Polot vezető hölgy megpróbálta elkerülni az ütközést a sodródó Opellel, jobbra húzta a kormányt, ezért autójával szintén az árokban kötött ki, de még így is találkozott a Corsával.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem szorultak a roncsba

Szerencsére súlyos sérülés nem történt, a BMW férfi és a Volkswagen női sofőrje sérült könnyebben és egyikük sem szorult a roncsba.

Érdekes terület  

Érdekesség, hogy a kanyar kimeneti íve már Halásztelek külterülete, vagyis az Opel még lakott területen belül kezdett kanyarodni, ezért akkor még nagyon valószínű a sebesség túllépése, viszont az első karambol már lakott területen kívül történt, ott pedig már elképzelhető, hogy a megengedett sebesség alatt ütközött az Opel.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Félpályás útlezárás volt  

A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályán lehetett az adott szakaszon közlekedni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK