Egy nappal a 22. születésnapja előtt halt meg az a nő, aki egy fának csapódott hétfőn Örkényben.

Tragédia Örkényben

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos baleset történt hétfőn délelőtt a Pest vármegyei Örkényben. Egy 22 éves nő vesztette életét. A rendőrség vizsgálja a tragédia okát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fának csapódott

A rendőrség információi szerint egy helybéli nő közlekedett Örkényben a Fő utcán március 27-én délelőtt, amikor autójával elhagyta az úttestet és fának csapódott. A sofőr egyedül utazott, a helyszínen belehalt sérüléseibe. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elvesztette uralmát az autó felett

A Tények információi szerint a nő kozmetikushoz ment, de túl gyorsan hajtott a kanyargós, nedves és emiatt csúszós úton. Elvesztette az uralmát az autó felett, ezután csapódhatott a fának

Elemi erejű becsapódás

A vizsgálatok szerint olyan erejű volt a becsapódás, hogy a vezetőülésnél meghajlott a karosszéria, szilánkosara tört a szélvédő, beszakadt a teteje

A helyieket sokkolták a történtek

Az örkényieket sokkolta a nő halála. „A hideg is kirázott, amikor megtudtam, mi történt. Egy olyan lány volt, mindig csinált valamit, tanult vagy dolgozott, hihetetlen az egész” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

Másnap lett volna a születésnapja

Még két nappal a baleset után is mécsek és virágok láthatók a fa tövében, ahol a tragédia történt. A lány a baleset utáni napon lett volna 23 éves.

Vizsgálják a körülményeket

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát – írta közleményében a police.hu

Megsemmisült a Jaguar

A Budapestkörnyéke.hu írt arról a hétvégén, hogy szinte teljesen megsemmisült az a Jaguár típusú személygépkocsi, amely lényegében rátekeredett egy fára a 10-es főúton. Az autó sofőrje nem élte túl a brutális ütközést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu