A Kaposvári Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akiknek a verekedése során súlyos sérülés okozására alkalmas eszközök is előkerültek. 

Kimentek az udvarra

A férfiak 2022 szeptemberében egy Kaposvárhoz közeli falu kocsmájában kezdték szidalmazni egymást, majd elindultak az udvarra verekedni. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Előkerült a sörpad és a hólapát is

Ennek során a két vádlott között először csak ökölharc folyt, később azonban az egyik férfi felkapott egy sörpadot és azzal támadt rá a másik vádlottra, ezután pedig egy a helyszínen talált hólapáttal ütötte a haragosát úgy, hogy annak a nyele eltörött. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felrúgta a motorkerékpárt

A közel nyolc percig tartó dulakodás során a másik vádlott sem maradt adósa a társának, mivel szándékosan felrúgta annak a kocsma előtt leállított motorkerékpárját, melynek emiatt letörött az irányjelzője, illetve a burkolati elemei megrongálódtak. 

Vendégek választották szét őket

A verekedés során könnyű sérüléseket szenvedett vádlottakat végül a vendégek választották szét – írta meg a 74nullanulla.hu.

Próbaidővel megúszhatják

 Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a társára felfegyverkezve támadó vádlottal szemben börtön fokozatú, míg a másik férfival szemben fogház fokozatú szabadságvesztés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a szabadságvesztés végrehajtását próbaidőre függessze fel.

Összeakasztották a bajszukat

A Kékvillogó.hu írt arról, miszerint bejelentés érkezett a rendőrségre a közelmúltban arról, hogy a 4-6-os villamoson a Margit körút 19. szám környékén két ember verekszik – írja BRFK sajtóosztálya. A kerületi rendőrök néhány perccel később már a helyszínen is voltak és elfogták, majd előállították a két verekedőt. 

Nem járt a villamos

Az eset miatt körülbelül fél óráig nem járt a 4-6-os villamos a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között, illetve a 17-es villamos a Széll Kálmán tér és a Margit híd, budai hídfő között. Hogy mi miatt esett egymásnak a két ember a villamoson, azt egyelőre nem lehet tudni.

Verekedés a Széna térnél

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról tavaly novemberben, hogy komolyabb verekedés volt egy budapesti villamoson. A 4-6-os villamoson a Széna tér környékén utazva hárman rátámadtak egy idősebb utasra.

Közbeavatkozott a sofőr

A Margit hídhoz érve a villamosvezető megpróbált közbeavatkozni, akinek azonnal nekiestek, őt is bántalmazták, megrugdosták. A vezető segítségére az utasok közül egy nő sietett, a Margit híd budai hídfőjéhez már a rendőrök is kivonultak, ahol két nőt és egy férfit őrizetbe vettek. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció