Két gépkocsi ütközött össze egymással Tiszafüred és Poroszló között hétfőn délután. A balesetben öt személy megsérült, két mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre.

Félfrontális ütközés a 33-as úton

Súlyos közúti közlekedési baleset történt a 33-as út 34. kilométerszelvényében április 10-én 17 óra 20 perc körül. Az eddigi adatok szerint két gépkocsi ütközött össze egymással félfrontálisan. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvesztette uralmát

A police.hu információi szerint az egyik sofőr haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, lehaladt az útpadkára, majd összeütközött a vele szemben közlekedő gépkocsival.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két embert emeltek ki az egyik autóból

A tiszafüredi hivatásos tűzoltók két embert kiemeltek az egyik járműből. A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett kezdték meg, az arra közlekedőket visszafordították.

Öten sérültek meg

A baleset következtében 5 személy megsérült, a helyszínre 2 mentőhelikopter is érkezett. A helyszínről származó információk szerint mindkét gépjárművezető és az egyik utas könnyű sérülést, míg további két utas súlyos sérülést szenvedett.

Feloldották az útzárt

 „Már mindkét sávon járható a 33-as számú főút, a Patkós Csárda közelében történt baleset után. 19 óra 50 perckor oldották fel az útzárt, így megindulhatott a forgalom – írta a Tiszafüred Időjárás Facebook-oldal.

A baleset helyszíne

Forrás: Facebook/Tiszafüred Időjárás

Megcsúszott a BMW

Megcsúszott egy BMW a hétvégén Bajánsenye és Őriszentpéter között, majd a szembejövő oldalra sodródva kiütött egy Volkswagent, amely az árokba csúszott. A helyszínre a bajánsenyei Önkéntes Tűzoltó Egyesület érkezett meg elsőként. Ők kezdték meg az autók áramtalanítását, majd megérkeztek az őriszentpéteri önkéntes és a lenti hivatásos tűzoltók is.

Három mentőautót hívtak

A helyzet komolyságát jelezte, hogy a helyszínre három mentőautó és rendőr is érkezett. A balesetben egy ember súlyosan, még hárman, köztük egy gyerek könnyebben sérültek. A műszaki mentés és helyszínelés alatt teljes útzár volt érvényben.

„Ilyen gumikkal nem volt nehéz megcsúszni”

A baleset kapcsán a kommentelőknek elsősorban a BW műszaki állapota szúrt szemet. „Ezzel a tükör radiállal nem volt nehéz megcsúszni” – írta egyikük, „a BMW-vel van mersze páváskodni, de rendes abroncsokra már sajnálja a pénzt” – tette hozzá egy másik hozzászóló. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció