Teljesen felépült életveszélyes sérüléseiből az a nő, akit a férje késelt meg néhány hónapja Nyírteleken. Az ismert fitneszmodell el akart válni, emiatt érte a kis híján végzetes támadás. A nő annak köszönheti életben maradását, hogy halottnak tettette magát.  

Húsklopfolóval támadta meg a fitneszmodellt

Az országosan is ismert fineszmodell el akart válni férjétől, és másfél éves gyermekükért ment a férjéhez, amikor a férfi húsklopfolóval rátámadt és halántékon ütötte. Ez még nem volt elég: a 28 éves elkövető megkéselte feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Horror a családi otthonban

A férfi egy 10 centis pengéjű késsel többször megszúrta a nőt a felsőtestén, a penge hegye el is tört. Ezután egy tőrrel folytatta a bántalmazást. Csak akkor hagyta abba az ámokfutást, amikor azt hitte, hogy az asszony meghalt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Halottnak tettette magát

A nő ugyanis halottnak tettette magát. Úgy tett, mintha nem élne, és amikor felsírt kislányuk és az apa bement hozzá a szobába, megszökött a házból. A szomszédban kért segítséget, majd összeesett.

Mindene véres volt

A nő a kerítésen keresztül menekült el, és nagy szerencséje volt, mert a szomszédja segíteni tudott neki. A férfi elmondta: az asszony szinte mindenhol véres volt, és orvosi segítségre szorult. Mielőtt elvesztette az eszméletét, elmondta a rendőröknek, hogy férje bezárkózott a kislánnyal a házukba.

A kommandósok segítettek

Időközben megérkeztek a kommandósok, akik kimentették a gyermeket a házból. A férfi ekkor akart végezni magával, ezt azonban megakadályozták.

Telefonon egyeztettek

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az azonnali beavatkozást igénylő helyzetben a speciális egység helyszínre irányítása mellett rendhagyó módon a Terrorelhárítási Központ főigazgatója telefonon felvette a kapcsolatot a helyszíni parancsnokkal, és személyesen irányította, instruálta a helyszínen intézkedő rendőri egységeket a felfegyverkezett férfi mielőbbi elfogása, és a gyermek sérülésmentes biztonságba helyezése érdekében.

A rémségek háza

Fotó: police.hu

Teljesen felépült

A nő jó fizikumának és lélekjelenlétének köszönheti, hogy túlélte a brutális támadást. Mára teljesen felépült a komoly sérülésekből.

Eljárás indult ellene

A férfi azóta is letartóztatásban van. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást az őrizetbe vett 28 éves nyírteleki Sz. D.-vel szemben.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a támadás helyszíne. Fotó: police.hu