A magyar rendőrség közleményben tudatta, hogy február 25-én, pénteken a reggeli órákban halálra gázoltak egy idős asszonyt Pesterzsébeten. Tájékoztatásuk szerint a baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy 60 év körüli hölgy az áldozat

A helyszínen ott volt a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is, aki elmondta, az áldozat egy 60 év körüli nő volt. Közlése szerint a néni a Pesterzsébet városközpont felé tartó buszról leszáltt, majd mögötte át akart vágni, akkor érkezett Csepel felől, a külső sávban egy tartálykocsi, ami elütötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A holtterébe gyalogolt

A nő pont a tartálykocsi holtterébe gyalogolt, azért állt meg a teherautó a Baross utcai kereszteződés után. Ez hivatalosan a Baross u. 44. mögötti terület, de a gázolás a Topánka utcán történt

Helyszíni felvétel:

A tragédia után:

Február elején a vonat gázolt halálra egy embert a városligetnél

A BudapestKörnyéke.hu írta meg, hogy elgázolt a vonat egy embert a városliget elágazásnál, az illető a helyszínen életét vesztette.

FRISS!

Tavaly októberben az 5. kerületben ütöttek el egy nénit, az életéért küzdöttek

Szintén a BudapestKörnyéke.hu írta meg, hogy a hölgy át akart menni az utca túloldalára, de nem vette észre az érkező teherautót. A jármű elütötte, a néni koponyája az aszfaltnak csapódott, ezután pedig csaknem fél órát küzdöttek a mentők az életéért, a sofőr megrendülten figyelte az eseményeket, az eset még tavaly októberben történ.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK