A Pest megyei életvédelmi detektívek emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

Pisztollyal támadtak

A rendőrségre 2022. február 23-án éjszaka érkezett bejelentés egy férfitől, aki elmondta, hogy társaival az 51-es főúton egy fogadó előtt álltak meg autójukkal, amikor hirtelen több férfi ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal támadt rájuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy férfit fejbe lőttek

Az összetűzésben többen megsérültek, egy 44 éves kiskunlacházi férfi lőtt fejsérülést szenvedett. A kórházban kiderült, sebesülése életveszélyes.

Azonosították az elkövetőket

A nyomozók mindenre kiterjedő helyszíni szemlét, széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Az így nyert adatok és bizonyítékok alapján kevesebb, mint 24 óra alatt azonosítottak öt embert, akik a bűntény elkövetésének részesei lehettek.

Kivonultak a zsaruk

A Pest megyei nyomozók a helyi rendőrökkel és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen 2022. február 24-e hajnalán vonultak több ráckevei címre. Tekintettel arra, hogy az elkövetőknél fegyver lehet, az alaposan megszervezett, összehangolt akcióhoz a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is csatlakoztak.

Videón a rajtaütés

Többeket előállítottak

Az ingatlanból három férfit állítottak elő, az 57 éves P. Jenőt, a 37 éves P. Jenőt és 26 éves P. Dávidot. A Pest megyei zsaruk pár órával később még egy emberért mentek. A 36 éves K. Istvánt dömsödön fogták el, előállították, a bűncselekménnyel őt is meggyanúsították. 

Kattant a bilincs

Emberölés kísérlete

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az elfogott négy férfi őrizetben van, velük szemben -egyelőre- felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást, letartóztatásukat kezdeményezték. Egy ember ellen elfogatóparancsot adtak ki, akit jelenleg is nagy erőkkel keresnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet