A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal a 32-es busz vonalát ellenőrizték.

Rendszeres ellenőrzések

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség​ keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2022. február 22-én ellenőrizték a 32-es buszt, a megállóhelyeket és azok környékét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón a razzia:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogtak egy nőt

Az akció során a rendőrök elfogtak egy nőt, mert egy pénzbírságot nem fizette be, egy férfit kábítószer fogyasztás gyanúja miatt, két személyt koldulás szabálysértés miatt előállítottak, tilosban várakozás miatt egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, két köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, két emberhez pedig mentőt hívtak, írja a police.hu.

Várhatók még hasonló ellenőrzések

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik. A lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.

Január elején az 1-es villamoson razziáztak

Amint azt a Kékvillogó is megírta január elején az 1-es villamoson razziáztak a zsaruk. Akkor a rendőrök koldulás szabálysértés miatt négy esetben intézkedtek, két szabálytalan gyalogossal szemben eljárást kezdeményeztek, közterületi alkoholfogyasztás miatt egy szabálysértési feljelentést tettek.

Kapcsolódó:

Drogos férfi

Köztisztasági szabálysértés – vélhetően villamosmegállóba vizelés – miatt egy alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki, három emberhez pedig mentőt kellett hívni. Elfogtak egy 44 éves férfit, aki kábítószer fogyasztás jeleit mutatta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu. videorészlet