Egy 14 éves kislányt gázolt halálra egy kamionos szerda reggel Kiskunfélegyházán. A gyereket nem tudták újraéleszteni a mentők.

Gázolás Kiskunfélegyházán

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. április 27-én 7 óra 30 perc körül Kiskunfélegyháza belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a kislány

A mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a gyermeket, ám ő a baleset során olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Folyik a helyszínelés

Az érintett útszakaszon a szemle ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani, kerülni a környező utcákban lehet.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Sokan autóznak az agglomerációból Budapestre

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan közlekednek a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Szentendre átkelési szakaszán, majd a Budakalászi csomópont környékén, ahol a Megyeri-híd felől érkezők is hosszan araszolva haladnak, ezen kívül a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól Budapest irányába.

Zajvédő falat építenek az M0-áson

Az M0-s autóút keleti szektorán az M3-as autópálya felé vezető oldalon, az 50-es és az 52-es km között zajvédőfalat telepítenek. A forgalom sávelhúzással halad, illetve a Pécel/Rákoscsaba csomópontban nem lehet felhajtani a 11-es főúti végcsomópont irányába. Kerülni a Nagytarcsa/ Rákosliget csomóponton keresztül lehet az M0-s autóútra.

Baleset az M3-ason

Az M3-as autópályán, az Oszlári Tisza-híd előtt két baleset is történt. A Vásárosnamény felé tartó oldalon a 165-ös km-nél a forgalmat megállították. Kerülni a 164-es jelű hejőkürti kijáratnál lehet Tiszaújváros felé, majd a 35-ös főúton keresztül Polgár után érhető el ismét az M3-as autópálya.

Baleset Komlónál

Baranya megyében, Hosszúheténynél, a Komlóra vezető úton két autó ütközött össze. A településre vezető út csatlakozásánál félpályás korlátozás van érvényben. 

Baleset az 51-esen

Az 51-es főúton, Érsekcsanádon egy személyautó kisteherautóval karambolozott. A 151-es km-nél a fél útpályát lezárták.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció