Brutális közlekedési baleset történt június 4-én, 12 óra 40 perc körül a 4. számú főút 92. szelvényében, Szolnok külterületén. Az elsődleges információk szerint a balesetnek több áldozata is van.

Végzetes baleset történt

A rendőrség tájékoztatása szerint péntek kora délután a 4-es számú főúton, Szolnoknál egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több áldozat is van

Az elsődleges információk alapján a balesetnek több halálos áldozata van. Úgy tudni, a balesetben legalább hárman meghaltak. A többi sérültet kórházba szállították a mentők.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elszabadult a kamion

Bálint Ferenc Levente, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a kamion Budapest irányából tartott Debrecen felé, amikor a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, és oldalról beleszaladt a szemből érkező kisbuszba. A kisbusz felborult, és a járműből többen kirepültek.

14-en voltak a kisbuszban

Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a kisbuszban 14-en, a kamionban pedig ketten utaztak. A szóvivő szerint három embert emeltek ki feszítővágóval, az áldozatok számával kapcsolatban pedig elmondta, hogy a rendőrség fog később tájékoztatást adni.

Kizuhantak a buszból

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében a kisbuszból több utas is kizuhant. A kisbuszon csak felnőttek tartózkodtak.

Teljes útlezárás

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a teljes útszakaszt, a forgalmat a Tószegi út irányába terelik.

Tűzoltók érkeztek segíteni

A baleset helyszínére nagy erőkkel vonultak ki a szolnoki hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szolnoknál kell figyelni a forgalomkorlátozásra

Egy Nissan a Fogarasi úton balesetezett

Mint megírtuk, Budapest 14. kerületében, a Fogarasi út – Kerepesi út kereszteződésében egy Nissan Micra hajtott át a piroson, és ment be a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Volkswagennel. A Nissan sofőrje azt állította, azért hajtott be a kereszteződés közepébe, mert elromlott a gázpedálja.

Nem tudott megállni

A Nissan a pirosnál álló sort még ki tudta kerülni, azonban a Kerepesi úton zöld jelzésen érkező járművek már elindultak, így a Nissan sofőrje belerongyolt egy sötét színű Volkswagenbe, amelyet keresztbe is fordított. A balesetben a vétkes sofőr megsérült, őt kórházba vitték, a VW vezetője pedig a helyszínen maradt, őt csak megvizsgálták.

Nagyobb baj is történhetett volna

A Nissan sofőrje egyébként nagyon megijedhetett, ugyanis az autójában volt motorfék és kézifék is, amelyek megállíthatták volna az elszabadult autóját. Nem mellesleg a vezetőnek szerencséje is volt, hogy a Volkswagennek ütközött, mert ha az autók kikerülték volna egymást, akkor a Nissan biztosan a közeli Diego áruháznak csapódott volna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szolnoki halálos baleset – Forrás: Baleset-info