Halálos baleset történt a 6-os számú főúton szombaton délután. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. Az egyik kocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ütközés a 6-os főúton

Halálos baleset történt a 6-os számú főút 98-as kilométerszelvénye közelében, Dunakömlőd és Dunaföldvár között szombaton 17 óra 10 perckor.  Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. Az egyik kocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben többen is megsérültek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes útlezárás

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A Dunaföldvár és a Paks felől érkezők is a Madocsa-Bölcske felé vezető úton kerülhetnek – írta a police.hu oldal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elhibázott előzés

A helyszínről származó információk szerint az egyik autósnak nem sikerült befejezni az előzést és megint a vétlen sofőr halt meg. A teol.hu portál azt írja: az egyik kocsiba beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző paksi hivatásos tűzoltók.

Egy halott, nyolc sérült

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egy ember meghalt, nyolcan pedig megsérültek, miután összeütközött egy személyautó és egy kamion az 55-ös főút 33-as kilométerénél, Ásotthalom közelében. Mint később kiderült, egy édesanya vesztette életét, három gyermeke is ott volt a gépkocsiban, amikor a tragédia történt.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött

A helyszínről származó információik szerint az italokat szállító kisteherautó Szeged felől érkezett, amikor egy, az előtte lévő kanyarban a szemből érkező személyautóval összeütközött. Az autóban heten ültek, a baleset során egy nő a helyszínen életét vesztette, egy személyt a tűzoltók emeltek ki az összetört autóból.

Három gyermek édesanyja halt meg

A baon.hu portál úgy tudja, a balesetben egy 2, egy 3 és egy 5 éves gyermek is megsérült és az édesanyjuk a baleset halálos áldozata.

Mentőhelikopter is érkezett  

A kisteherautóban ketten utaztak, ők is megsérültek. A mentők a sérülteket a szegedi klinikára és a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították. Az egyik súlyos sérültet, egy kisgyereket mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára.

Embercsempész ült a volánnál

portál meg nem erősített értesülései szerint a magyar rendszámú személyautót egy embercsempész vezette, egy migráns családot szállított. Őt a baleset után állítólag egy másik csempészautóval elvitték a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció