Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kalocsa és Foktő között. Egy személygépkocsi vezetője egy elágazásnál nem állt meg és csatornába hajtott. A 67 éves sofőr olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette

Csatornába hajtott

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kalocsa és Foktő között, az 5106-os számú út 20-as kilométerénél. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője egy elágazásnál nem állt meg és csatornába hajtott.

A helyszínen életét vesztette

A 67 éves sofőr olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette – írta a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szirénázás verte fel a csendet

A helyiek beszámolója szerint vasárnap 13 óra körül hatalmas mentő – és rendőrségi autó szirénázásra lettek figyelmesek a Kertvárosban lakók. Mint hamarosan kiderült, a közelben halálos baleset történt.

Sokan nem figyelnek eléggé

Ezen a helyen stoptábla és az út túloldalán fényvisszaverős korlát, fekvőrendőr figyelmeztet az út végére, de ezt már nagyon sokan figyelmen kívül hagyták. Ám eddig – talán a véletlen szerencsének köszönhetően – halálos baleset még nem történt a veszélyes kereszteződésben. Most a gépkocsiban egyedül tartózkodó, az autót vezető személy az ütközés következtében elhunyt – írta a kalohirek.hu.

Balesetet szenvedett a zenekar

A Kékvillogó.hu írt arról a hétvégén, hogy súlyos autóbalesetet szenvedett a Mehringer zenekar, az egyik tagot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A fiúk az Ördögkatlan Fesztiválra tartottak. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Intenzívre került

„Nincs egyébként ezen mit szépíteni, Fricket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, most is az intenzíven ápolják” – fogalmazott egy Instagramra feltöltött videóban a frontember, Mehringer Marci.

Stabil az állapota

Zenésztársa állapota már stabil, meg fog gyógyulni, csak nagyon sokáig fog tartani. „Minket hazaengedtek törésekkel, zúzódásokkal, hasonló sérülésekkel. A menedzserünk még mindig kórházban van, és minden felszerelésünk odaveszett” – mondta az énekes.

Segítenek nekik

A Fábián Juli Emlékalapítvány adománygyűjtés indított a zenekar támogatására. A kitűzött cél ötmillió forint, a kár jelenleg becsült értéke, a hangszerjavítás és pótlás, valamint a rehabilitáció költségei. Az adományozók számára a zenekar egy ajándékkoncertet tervez támogatásukért fejében.

Kiemelt kép: illusztráció