Házkutatást tartottak csütörtök hajnalban Lagzi Lajcsi Komáromhoz közeli otthonában. 10 nyomozó jelent meg a mocsai házánál, ezúttal nagy összegű adócsalással gyanúsítják. A zenész éppen külföldön tartózkodik.

Házkutatás Lajcsinál

Tíz nyomozó csütörtök hajnali 6 órakor házkutatást tartott Galambos Lajosnál, a Komárom melletti Mocsán. A zenészt ezúttal nagy összegű adócsalással gyanúsítják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lajcsi a Komárom-Esztergom megyei Mocsán él

Lajcsi nem volt otthon

Lajcsi felesége, Boglárka nyitott ajtót a rendőröknek, ugyanis Lajcsi pár napja külföldre utazott, hogy állítólag ott ünnepelje január 25-én esedékes, 60. születésnapját.

Március 3-án meg kell jelennie a bíróságon

A Blikk információja szerint Lajcsi ellen most sokmilliós áfa-csalás miatt indult nyomozás. Egyelőre a barátai sem tudják, hová utazott, de az biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

Előzetesben volt

Emiatt Lajcsit 2016 őszén, hónapokig tartó lehallgatás után, bilincsbe verve vitték el a nyomozók hazulról, majd több hónapig letartóztatásban volt.

Ez is érdekelhet

“Vérbosszú, halálbüntetés” – ezt üvöltözik a halálra késelt 19 éves fiú rokonai a 9. kerületi gyilkosság helyszínén

Állítólag koronavírusos volt

Legutóbbi tárgyalása ebben az ügyben éppen a múlt héten lett volna, amikor Lajcsi azt állította magáról, hogy pozitív lett a koronavírus gyorstesztje. Pár nap múlva már azt mondta, hogy a PCR tesztje, amely sokkal pontosabb eredményt ad, mint a gyorsteszt, az negatív lett. Emiatt napolták el a tárgyalását március 3-ra.

Nem először maradt el Lajcsi tárgyalása

Szeptemberben, az egyik tárgyalása szünetében Lajcsi infarktusra utaló jeleket produkált, így akkor is el kellett halasztani az ügyet. Lajcsit egyébként 30 millió forintos közműlopással vádolják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lagzi Lajcsi

Eredeti neve Galambos Lajos, Budapesten született 1961. január 25-én. Zenei karrierjét 1984-ben utcazenészként kezdte. Soroksáron végezte el az ének-zenei általános iskolát, majd a Zeneművészeti Egyetemen trombitaművészi és zenetanári diplomát szerzett. A TV2 1997-es indulásakor robbant be a sztárvilágba az évekig nagy sikerrel futott a Dáridó című mulatós műsorával. Lajcsinak három gyermeke van, úgy tudjuk nem él együtt a feleségével.

Kiemelt kép: Lagzi Lajcsi – BPK-montázs, Lajcsi fotójának forrása: Youtube/LifeTV