Egy fiatal édesanya és csecsemője utazott abban az autóban, amely érintettje volt a hétfői tömegbalesetnek Bagnál. A mentők kiérkezésééig a tűzoltók látták el az anyát és kisgyermekét. Erről egy fotót is közzétettek közösségi oldalukon.

Baleset Bagnál

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, Bag közelében. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy csecsemő volt az egyik autóban

A balesetben résztvevő egyik autóban egy nő utazott a féléves gyermekével. A mentők megfigyelésre mindkettőjüket kórházba szállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az ütközés erejétől a légzsákok is kinyíltak

Forrás: Facebook/PMKI Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs

A tűzoltó óvta a csecsemőt

A mentők kiérkezésééig a tűzoltók ápolták a fiatal nőt és a csecsemőt. A katasztrófavédelem Facebook oldalán egy szívszorító fotót hoztak nyilvánosságra, amely a baleset helyszínén készült. A képen az látszik, hogy a csecsemőt az egyik tűzoltó tartja a karjában az autópálya szélén.

Forrás: Facebook/PMKI Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs

Ezt írták a fotóhoz

A fotóhoz ezt írták: „Ha tudnék beszélni, lehet, hogy akkor sem találnám a szavakat arra, ami most történt velünk. Anyukám a tűzoltóautóban van, én meg itt melegedek. Csak tarts jó erősen, kérlek…”

Megszólalt a szemtanú

„Sajnos láttuk az esetet, borzasztó volt! Mielőbbi jobbulást!” – írta a Facebookon a baleset egyik szemtanúja.

Mindig segítenek

A kommentelőket is megindította a fotó, több százan szóltak hozzá. Szinte mindenki a tűzoltók munkáját méltatta, és köszönetet mondtak nekik, amiért a bajban segítenek.

Rátalál a képre

„Remélem, hogy az a kicsike, ha egyszer majd felnő, rá fog találni erre a képre” – írta az egyik kommentelő a fotó alá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: PMKI Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs