A fiatal nő azt követően szánta rá magát a végzetes lépése, hogy egy, a támadója köréhez tartozó illető benzint locsolt szét egyik rokona otthonában. Szerencsére időben érkezett a segítség.

Folytatódik a tortúra

Sajnos még mindig nincsen vége Gabriella szenvedésének. A fiatal nő látását még idén év elején vette el korábbi barátja, Gy. Attila, aki kis híján végzett is a nővel, mert nem tudta elfogadni, hogy szakított a széles körben csak Gengszternek becézett férfival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Testvére segít neki mindenben

A történteket követően legfőbb támasza testvére, Róbert lett. A férfi a saját házát is a húgának ajándékozta, igaz, így sem került az utcára, hiszen szerencséjére lehetősége volt egy másik ingatlanba költöznie. Most két épületre laknak egymástól.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagyon félnek

„Rettegtünk attól, hogy Gabicát megtalálják Gy. barátai. Ki merem mondani, hogy Attila egy bűnszervezetben vesz részt, a testvérem pedig sokat tud a dolgaikról. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a húgomat elhozzuk az általuk ismert régi lakhelyéről.”

Fel akarták gyújtani testvére házát

„Sajnos mégis megtaláltak bennünket. Az egyik nap éppen istentiszteletről mentünk haza, amikor az egyik gyerek azt látta, hogy egy alak elfut a házamtól. Amikor beléptünk, iszonyatos benzinszagot éreztünk. Gyúlékony anyaggal locsolták fel az otthonomat.”

Tovább tart a terror

Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel. Betörésnek nem volt nyoma, nyilván megtudták, hol szoktam a kulcsot elrejteni. A kazánházat viszont feltörték – mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: egy másik alkalommal Gabi új házának tetejét dobták be.

Nem lett meg az elkövető

„Este odaadtam a megszokott gyógyszereit Gabicának, imádkozzunk, majd elköszöntem. Ekkor egy hatalmas koppanásra lettünk figyelmesek. Kiszaladtam. A kerítés előtt két férfi állt és, amint észrevettek, elszaladtak. Bár a szomszédok is kijöttek és rendőrt hívtam, nem tudtuk őket elkapni. Másnap feljelentést tettem, mert egy cserép össze is tört” – mesélte Róbert.

Aztán megtörtént a baj

„Gabica csütörtökön sajnos egy egész üvegcse erős gyógyszert bevett. Ezt a vele élő édesanyánk időben észrevette, és szólt nekem. Két percen belül átértem hozzájuk, és mivel ápolóként is dolgoztam, tudtam, mit kell tennem.”

Nagy szerencséje volt

„Szerencsére rendelkezem az ehhez szükséges speciális készülékkel, ezért ki tudtam mosni a testvérem gyomrát. Ehhez keserűsót is itattam vele. Mind az 50 pirula kijött belőle, megszámoltam. Ha ennyi hatóanyag felszívódott volna, meg is állíthatta volna a húgom szívét!” – tört ki a fájdalom Róbertből. A család kórházba is bevitte Gabriellát, akinek be kellett feküdnie a pszichiátriára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt képünkön Gy. Attila és Gabriella, forrás, Tv2.)