Halálra szurkálta volna válófélben lévő feleségét a 44 éves L. Attila Budapesten. A sikoltozó asszonyt új párja a testével védte, a támadót pedig hős apósa szerelte le.

Késsel érkezett

L. Attila dühösen, egy késsel érkezett vasárnap Budapesten válófélbe lévő feleségéhez. A 44 éves férfi agya annyira elborult, hogy azonnal nekiesett volt feleségének. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Sikoltozást hallottak

„Először csak sikoltozást hallottunk, furcsa volt, mert ez nagyon nyugodt környék. A család közel másfél éve költözhetett ide, de sosem voltak hangosak, semmi gond nem volt velük, ezért is furcsálltuk, hogy balhé van”– mondta az egyik szomszéd.

A férje elől menekült

A környékbeliek úgy tudják, hogy az asszony és családja már a válás elindítása után költözött ide, hogy szabaduljon agresszív férjétől, és új életet kezdhessen új párjával. Sajnos a férfi dühe itt is utolérte.

Csöngetés után támadt

„Először a nőnek ment neki, csöngetés után már a kapujuk előtt megtámadta, az utcán akarta megszúrni, de a párja hősiesen elé ugrott.” – mondta az egyik szemtanú.

Kilencszer szúrt

A férfi valósággal összekaszabolta volt felesége jelenlegi párját, kilencszer szúrt és vágott bele a férfibe.

Védte szerelmét

„A sikoltozásra rohantak oda a többiek, akkor már az asszony is dulakodott a férjével, ki akarta csavarni a kést a kezéből, hogy védje a szerelmét, ahogy hallottuk, ekkor a férfi még őt is megvágta” – mondta az egyik szemtanú a Borsnak.

A lányát mentette az apa

A házban az asszony és a párja együtt éltek a gyerekekkel és az asszony szüleivel. „Attila apósa is a sikoltozásra szaladt ki, amikor látta, hogy mi történt, és a lánya vérzik, nem habozott: azonnal rávetette magát vejére, aki ettől megijedt, kocsiba pattant, és elmenekült”.

Kórházban van a késelő

A szomszédok szerint a férfi ölni jött. Szerintük nem kizárt, hogy volt feleségével és annak új párjával is végezett volna, ha nincs otthon az asszony édesapja. Attila egyébként a dulakodásban súlyosan megsérült, stabil állapotban szállították el a mentők, jelenleg is kórházban van.

Kettős gyilkosság Szegeden

Szombaton éjszaka, egy 28 éves gyógyszerész végzett egy fiatal párral. A gyilkosság után kiderült, V. Dániel Attila reménytelenül szerelmes volt az áldozat női tagjába.

Leste őket

A későbbi gyilkos annyira elvetemült volt, a fiatal pár mellett lévő lakásba költözött, hogy figyelni tudja őket. Majd szombaton éjszaka egy vadászpuskával támadt rájuk. A férfit azonnal meglőtte, a nőt viszont csak megsebesítette, majd megerőszakolta. A fiatal nő végül belehalt a sérüléseibe.

Elmenekült a helyszínről

V. Dániel Attila ezután autóba ült és elmenekült a helyszínről. Egy napig körözte a rendőrség, végül Békés megyében találták meg a holttestét. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció