Nem tudott túllépni szerelmi bánatán az a fiatal rendőr, aki volt barátnője háza előtt lőtte főbe magát. A barátok gyászolnak és a családot is összetörték a történtek. Bátyja moziba hívta a 23 éves fiatalt, éppen a tragédia előtt.

Megrázó részletek

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy mindössze 23 éves újszentmargitai rendőr szerelmi bánatában végzett magával. Azóta újabb megrázó részletek derültek ki a szörnyű öngyilkosságról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrautóban lett öngyilkos

Szolgálati fegyverével, korábbi barátnője háza előtt lőtte fejbe magát egy 23 éves rendőr a Hajdú-Bihar megyei Görbeházán. Úgy tudni, az elkeseredett férfi a rendőrautóban lett öngyilkos, miután beszélni próbált volt párjával. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tervezte el a tettét

A fiatal rendőr családja teljesen összeomlott. Egy szakértő szerint valószínűleg nem tervezte meg előre a tettét. Egyik testvére hosszú bejegyzésben búcsúzott öccsétől, azt írta, hogy a tragédia előtt moziba hívta. Dávid azonban nem akart menni, azóta is rendkívül bánja, hogy nem volt erőszakosabb.

Bátyja búcsúzott tőle

„Nem kérdeznem kellett volna, hogy jössz-e tegnap moziba, hanem kijelenteni, kézen fogni, és elrángatni! Meg kellett volna tennem, akkor ez most nem történt volna meg!” – olvasható az elhunyt rendőr bátyjának bejegyzésében.

A lány édesanyja talált rá

A fiatal lány, Réka édesanyja szombat hajnalban indult dolgozni, amikor észrevette, hogy Dávid a házuk előtt parkol az autójával. „Visszamentem egy lámpáért, aztán odasiettem a kocsijához. Kopogtattam neki az ablakon, szólítottam a nevén, de nem reagált semmire. Miután kinyitottam az ajtót, megveregettem a vállát is. Olyan volt, mintha aludna, de akkor már rég halott lehetett” – nyilatkozta.

Se veled se nélküled

Lapinformációk szerint a fiatalok öt évvel ezelőtt jöttek össze, amikor Réka még csak 16 éves volt. Az évek során több alkalommal is szakítottak, se veled se nélküled kapcsolatuk, akkor zárult le, amikor Réka összejött valaki mással, akivel aztán majdnem három évig alkotott egy párt – tudósított a Tények.

Megint szakítottak

A közelmúltban szakítottak, akkor került ismét képbe Dávid, de végül vele is újból szakított a lány. A fiatalember ezután hazaköltözött a szüleihez.

Sokkolta a lányt a hír

Rékát sokkolta Dávid halála, a lap azt írja, hogy a szülői támogatás mellett pszichológus segítségére is szüksége van. A legborzasztóbb az egészben, hogy a családjában nem ez az első hasonló tragédia, ugyanis úgy tíz évvel ezelőtt az édesapja is önkezével vetett véget az életének.

Felakasztotta magát

Réka szülei akkor már nem éltek együtt, az édesapja egy másik faluba költözött, ott akasztotta fel magát. A Blikk azt írja, a tragikus sorsú rendőr családja is összeomlott a történtek után, az édesanyja kisírt szemekkel nyitott ajtót, ám nyilatkozni nem szeretett volna.

Senki nem érti

A Zsaru Magazin egyébként még 2018-ban írt arról, hogy a most meghalt rendőr még a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium tanulójaként egy társával egyetemben példamutató módon viselkedett, amikor egy kórházba érkező házaspárnak nyújtottak segítséget. Az ismerősök és a barátok elmondása szerint Dávid jóravaló fiatalember volt, mindenki értetlenül állt a tragédia előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció