Szerelmi bánatában véget vetett az életének egy 23 éves rendőr szombat hajnalban, a Hajdú-Bihar megyei Görbeházán. A tragédia részleteiről a Blikk számolt be, a portál úgy tudja, hogy a Polgáron szolgálatot teljesítő Dávid a volt párja családi háza előtt, a szolgálati fegyverével oltotta ki a saját életét.

A lány édesanyja talált rá

A lapnak megszólalt a fiatal lány, Réka édesanyja, aki elmondta, hogy szombat hajnalban, fél öt magasságában indult dolgozni, amikor észrevette, hogy Dávid a házuk előtt parkol az autójával. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azt hitte csak alszik

“Visszamentem egy lámpáért, aztán odasiettem a kocsijához. Kopogtattam neki az ablakon, szólítottam a nevén, de nem reagált semmire. Miután kinyitottam az ajtót, megveregettem a vállát is. Olyan volt, mintha aludna, de akkor már rég halott lehetett” A

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Se veled se nélküled

A portál úgy tudja, hogy a fiatalok öt évvel ezelőtt jöttek össze, amikor Réka még csak 16 éves volt. Az évek során több alkalommal is szakítottak, se veled se nélküled kapcsolatuk, akkor zárult le, amikor Réka összejött valaki mással, akivel aztán majdnem három évig alkotott egy párt.

Megint szakítottak

A közelmúltban szakítottak, akkor került ismét képbe Dávid, de végül vele is ismét szakított a lány, akkor a fiatalember hazaköltözött a szüleihez.

Sokkolta a lányt a hír

Rékát sokkolta Dávid halála, a lap azt írja, hogy a szülői támogatás mellett pszichológus segítségére is szüksége van. A legborzasztóbb az egészben, hogy a családjában nem ez az első hasonló tragédia, ugyanis úgy tíz évvel ezelőtt az édesapja is önkezével vetett véget az életének.

Édesapja is önkezével vetett véget az életének

Réka szülei akkor már nem éltek együtt, az édesapja egy másik faluba költözött, ott akasztotta fel magát. A Blikk azt írja a tragikus sorsú rendőr családja is összeomlott a történtek után, az édesanyja kisírt szemekkel nyitott ajtót, ám nyilatkozni nem szeretett volna.

Senki nem érti

A Zsaru Magazin egyébként még 2018-ban írt arról, hogy a most meghalt rendőr még a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium tanulójaként egy társával egyetemben példamutató módon viselkedett, amikor egy kórházba érkező házaspárnak nyújtottak segítséget. Az ismerősök és a barátok elmondása szerint Dávid jóravaló fiatalember volt, mindenki értetlenül állt a tragédia előtt.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció