A BRFK és a BKK együttműködésének keretében újra az 1-es villamos vonalát ellenőrizték a rendőrök. A villamosokon nem tapasztaltak jogsértést, de a megállókban és azok környezetében két körözés alatt álló férfit is elfogtak. Az akcióról készült felvételt a cikkünk alján tudod megtekinteni.

Rendszeres ellenőrzés

A Budapesti Közlekedési Központ a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal kötött stratégiai partnerség​ keretében közösségi közlekedési eszközökön is rendszeres ellenőrzéseket tart az utasok biztonsága érdekében. 2022. november 28-án, hétfőn az 1-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét ellenőrizték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két férfit elfogtak

Az akció során a rendőrök nem tapasztaltak jogsértést a villamosokon. A megállókban és azok környékén azonban a járőrök két férfit elfogtak, mert körözés volt kiadva ellenük.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szabálysértési feljelentés

Az egyik férfit sikkasztás, a másikat szabálysértés miatt körözték. Közterületen történő szeszesital-fogyasztás miatt öt esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Kiemelt figyelem

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát.

A megállóhelyek ellenőrzése

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, közölte a BRFK.

Hasonló ellenőrzések várhatók

A jövőben további hasonló ellenőrzések is várhatók, amelyek szervezésekor figyelembe veszik a fővárosiaktól érkező észrevételeket is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az akció

Ez is érdekelhet:

Bíróság elé állították azt a férfit, aki alvó utast fosztott ki az újbudai végállomáson várakozó villamoson – VIDEÓ

Kiemelt kép: BRFK videorészlet