Éjfélkor indult portyára egy budapesti férfi még március 18-án. Először betört egy pékségbe, majd egy büfébe is, később egy mélygarázsban kapták el.

Március 18-án

Még tavasszal indult el pénzt szerezni egy budapesti férfi a fővárosban. Előbb betört egy újpesti pékségbe, ahonnan eltulajdonította a pénztárgép fiókját a benne lévő körülbelül 20 ezer forint váltópénzzel együtt.

Tovább ment

Majd egy büfébe hatolt be, ahol egy játékgép felfeszítésével szerzett közel ugyanennyi aprópénzt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Részeg volt

Hamar elfogták az újpesti rendőrök, elismerte tettét és azokat ittasságával magyarázta.

Megint ő

Hetekkel később azonban csak tetézte a bajt, ugyanis május 11-én bejelentés érkezett, miszerint egy férfi egy IV. kerületi mélygarázsban beindította a tűzjelzőt.

Pontgyűjtőkártyát is

A kiérkező járőrök újfent őt találták a helyszínen. Megtalálták nála az egyik lezáratlan autóból származó 250 forintnyi pénzérmét, más nevére kiállított bankkártyát, vezetői engedélyt, személyazonosító igazolványt és egyéb pontgyűjtő kártyákat. Utóbbiakat a rendőrök lefoglalták és visszaadták a jogos tulajdonosának.

Most már bent marad

A 41 éves férfit ismét előállították, majd az újabb lopás bűntettel is meggyanúsították, amelyet ittasságára fogva szintén elismert, ezt követően azonban most már letartóztatták. Az ügye a napokban került az ügyészséEgyik tárolót rámolta ki a másik után az újpesti tolvaj: biciklit, rollert, mosószert, de még bort is lopottgre.

Ez is Újpesten történt

Egyik tárolót rámolta ki a másik után az újpesti tolvaj: biciklit, rollert, mosószert, de még bort is lopott.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.