Egy parkban hagyta pénztárcáját egy dabasi anyuka. A tárca meglett, de a pénz már nem volt benne. A rendőrök megtalálták azt, aki kivette belőle.

Játszótéren

Egy kétségbeesett, háromgyerekes édesanya kért segítséget a rendőröktől szeptember 7-én délelőtt, miután a játszótéren maradt pénztárcája eltünt.

Fagyiztak

Az történt, hogy egyik gyermekével játszottak, fagyiztak az inárcsi parkban, és az egyik padon felejtette a pénztárcáját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

110 ezer

Az erszényben az aktuális lakáshitel-törlesztésre félretett 110000 forint és az összes okmányai benne voltak.

Visszarohantak

Otthon vette észre, hogy nincs meg a pénztárca, férje rohant vissza, de sehol sem találta. Kiderült, a helyi polgárőröknél valaki leadta a tárcát, ám a pénz hibádzott.

Megtalálták

A dabasi rendőrök 3 óra alatt megtalálták az illetőt, a 48 éves férfit otthonában elfogták és előállították. Ráadásul a 110.000 forintot is megtalálták nála és később visszaadták az anyukának.

A pénz

Megbánta

A férfi a bűncselekményt beismerte. Elmondta, az összeget átpakolta a saját tárcájába, majd leadta a talált tárgyat. Tettét megbánta.

Ez csak vétség

A Dabasi Rendőrkapitányság Gyáli Rendőrőrse jogtalan elsajátítás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

Címlapképünk a rendőrség fotója.