Szörnyű tragédia rázta meg a kelet-angliai Stamford városát, miután szeptember 3-án holtan találták kocsijában a fiatal magyar családanyát, R. Vivient és imádott, 8 éves kisfiát, Milánt. A barátok most gyűjtést szerveztek a gyászoló családnak.

Tóba zuhant az autó

A kelet-angliai Stamford városában élő R. Vivien és fia autóval indultak útnak, azonban otthonuktól alig 6 és fél kilométerre, a Wittering légibázis mellett egy kanyarban a kocsi kisodródott, és egyenesen egy tóba zuhant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anya és fia halt meg

A kék Ford Focust egy arra járó helyi vette észre, aki azonnal riasztotta a hatóságokat. Hiába érkezett a gyors segítség, Vivien már a helyszínen meghalt, míg Milánt ugyan kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Átszakította a védőkorlátot

Este fél 7 körül értesítették a rendőrséget azzal, hogy egy kék Ford Focust vett észre az Old Oundle út mellett a vízben, a légibázis hátsó részén. Bár a tó körül van kerítve, az a hely, ahol a kocsi feküdt, egy derékszög kanyarulatában fekszik, így vélhetően itt sodródott ki a kocsi, és szakította át a védőkerítést.

Évek óta Angliában élt

A debreceni származású Vivien már évek óta Angliában élt kisfiával, az édesanya életének minden perce a kisfiáról szólt. „A szívem is meghasadt, amikor meghallottam, mi történt. Bele sem merek gondolni, hogy mit érezhetnek a szegény szülei. Ők is kint élnek, és Vivi volt az egyetlen gyermekük, Milán pedig az egyedüli unokájuk” – mondta a család egyik ismerőse a Borsnak.

Összetörtek a szülők

Vivien édesanyja, Tünde és párja, Sándor teljesen összetört: „Értük éltünk, ők voltak a mindenünk, egyetlen lányunk és szemünk fénye, az unokánk. Most már az angyalok vigyáznak rájuk” – mondta a gyászoló édesanya.

Gyűjtést szerveztek a barátok

Bár nem tehetünk semmit, hogy eltüntessük a fájdalmukat, szeretnénk pénzt gyűjteni Vivien anyukájának, Tündének, párjának, Sándornak és Vivien barátjának, Zsoltnak. Reméljük, sikerül összegyűjteni annyi pénzt, hogy legalább a temetési költségeket fedezni tudjuk. Tündének csak egy lánya és egy unokája volt! Bár a pénz nem fogja elvenni a szívfájdalmukat, reméljük, hogy segíthetünk egy kicsit megkönnyíteni ezt a szomorú időszakot” – írta a szervező a gyűjtésre toborzó internetes oldalon.

Segíteni szeretnének

„Szeptember 3-án, szombaton világunk sokkal sötétebb lett. Nagyon jó barátunkat, Vivient és nyolcéves kisfiát, Milánt túl korán kegyetlenül elvették ebből a világból. Tragikus haláluk szétzúzta közösségünket, mi pedig szeretnénk megtenni, amit csak tudunk, hogy segítsünk” – tette hozzá.

Vizsgálják a baleset körülményeit

Vivien édesanya közösségi oldalán azt írta, a rendőrség egyelőre nem tudja, pontosan hogyan történt a baleset, ahogyan azt sem, a kocsi meddig feküdt a víz alatt, így most egy külön vonalon szemtanúkat keresnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: illusztráció