Másodpercek alatt omlott össze a szigethalmi család élete: darázscsípés miatt halt meg egy háromgyermekes édesapa. Rudolf özvegye, Edina hetekkel a tragédia után is nehezen hiszi el, mi történt. Neki és három kisfiának is pszichológus segít a trauma feldolgozásában.

Halálos csípés

A Kékvillogó.hu számolt be arról néhány hete, hogy borzalmas tragédia történt a Pest megyei Szigethalmon. Egy 46 éves édesapa vesztette életét, azt követően, hogy megcsípte egy darázs. A férfi életéért sokáig küzdöttek, ám a szervezete végül feladta a harcot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megcsípte egy darázs

Rudolf az öccsével dolgozott éppen, amikor a fején megcsípte egy darázs. Ezt követően allergiás rohamot kapott, ezért azonnal bevett antihisztamint valamint kalciumot, ami viszont sajnos nem segített. A férfi kómába esett, s bár önállóan lélegzett, 13 nap után a szervezete mégis feladta a küzdtelmet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összeomlott az életük

A tragédia részleteiről a feleség, Edina akkor azt mondta: az életük mindössze 47 másodperc alatt omlott teljesen össze. A csípést követően a férje még felhívta őt telefonon, ezután azonban minden örökre megváltozott. 

Bevette a gyógyszereket, de hiába

„Bevette a gyógyszereket is, mivel allergiás, kálcium és antihisztamin is volt nála. Aztán elájult, a testvére élesztette újra a mentők kiérkezéséig” – mondta Edina, aki hozzátette: Rudolf 3 percig volt a klinikai halál állapotában, ezen a ponton már a mentősök is azt mondták, késő.

Kómába esett

A testvére viszont nem volt hajlandó feladni a testvére életéért folytatott küzdelmet, Rudolf pedig ekkor még visszatért az életbe. Mindezek után a váci kórház intenzív osztályára vitték, ahol aztán újra összeomlott a szervezete, majd kómába esett.

Feladta a harcot

A feleség elmondta, mindezek után a férjét egy budapesti kórházba szállították, Rudolf önállón lélegzett, adott is életjeleket, így a család joggal bízhatott abban, fel fog épülni. Végül azonban nem így lett, a férfi szervezete végleg feladta a harcot. Úgy tudni, a kórházban elkapott egy fertőzést is, de nem kizárt, hogy egy korábbi hátsó fali szívinfarktusa miatt kialakult szívbetegsége okozta aztán a halálát.

Összeomlott a feleség

A gyászoló feleség teljesen összeomlott, mint mondja sosem gondolta volna, hogy 37 évesen özvegy lesz. A páros 23 éve töltött együtt, kapcsolatukból három fiú született, hatalmas boldogságban éltek együtt. Legkisebb gyermekük szeptemberben kezdte az első osztályt.

Nehéz hetek

Özvegye, Edina igyekszik tartani magát a kicsik előtt. Minden napja küzdelem, neki és három kisfiának is pszichológus segít a trauma feldolgozásában. „Ha a gyerekeim azt látják, hogy én nem sírok mindennap jobb a hangulatuk, de ha azt látják, hogy szomorú vagyok, akkor ők is szomorúak” – mondta az asszony.

„Soha nem fogom feladni”

„Azt mondtam neki, hogy nem baj kicsim, pihenjél, fel fogsz tudom kelni, látom, hogy itt vagy. Ha 2 évig kell idejönnöm, akkor 2 évig jövök, ha 6 évig, akkor 6 évig, ameddig csak egy vonalat látok, meg egy lélegzetedet hallom, soha nem fogom feladni. Ha így viszlek haza, hogy csak a szemed van nyitva, akkor így viszlek haza” – emlékezett vissza az óvodai dajkaként dolgozó özvegy a Tények Plusz stábjának arra, hogy mit mondott a kórházi ágyon fekvő férjének.

Gyűjtést szerveztek

Mivel a család elveszített egy keresőt, így anyagilag is nagyon nehéz a helyzetbe kerültek, ezért kollégái összefogtak és gyűjtést rendeztek számukra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció