Amint arról beszámoltunk, november 29-én, eltűnt egy 30 éves férfi. Családja és barátai is kétségbeesve keresték az interneten. M. György egy ezüstszínű Mercedessel távozott otthonról, majd azt mondta, hogy hazaindul, ahová nem érkezett meg. Holttestét egy gyáli ingatlan romos épületében találták meg.

Megtalálták a holttestet

Testvére másnap a rendőrségen is bejelentette a férfi eltűnését. A zsaruk nyomozni kezdtek. Péntek éjszaka pedig értesítették a családot arról, hogy M. György meghalt. Holttestét egy Budapest melletti település romos épületében találták meg. Autóját pedig ugyanazon a telken elrejtették.  

Megszólalt a gyászoló édesanya

M. György édesanyja szombaton azt mondta, fiát vélhetően pénzért és nagy értékű órájáért gyilkolták meg, a tettest elfogták. „Hozzá indult akkor, és elcsalták valahova”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sejtették a gyilkosságot

A rendőrség már a nyomozás elején sejtette: nem egyszerű eltűnési ügyről van szó, elmondták: ekkor kapcsolódtak be a nyomozásba a rendőrség életvédelmi nyomozói is. Hamarosan valóban elkapták a feltételezett tettest, K. Richárdot. A tettesre Budapesten, a 9. kerületben, a Tűzoltó utcában csaptak le a nyomozók.

A 9. kerületben fogták el

Az adatgyűjtés során látókörbe került az eltűnt férfi egyik ismerőse is, akit a BRFK Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói Budapesten, a 9. kerületi Tűzoltó utcában 2023. december 1-jén délelőtt elfogtak.

15 késszúrás

Az RTL úgy tudja, a két férfi egy tartozás miatt került konfliktusba egymással. Dulakodni kezdtek, majd a tettes 15 késszúrással végzett vele. M. György a helyszínen életét vesztette.

Az elrejtett autó

Forrás: police.hu

Gyálon találták meg a holttestet

A gyáli ingatlanban, ahol a holttestet és az elrejtett autót megtalálták, egy idős házaspár él. A szomszédok úgy tudják, a tragédia napján nem voltak otthon a tulajdonosok.

G.w.M. rokona volt

M. György, Nagy Melanie unokatestére volt. Ugyan a műsorvezető már elvált G.w.M.-től, a zenész jó viszonyt ápolt egykori rokonával. Még közös fotót is posztoltak nemrég a Facebookon.

Jól ismerte a tettest

„Gyurit egyértelműen a pénzéért ölték meg, rablógyilkosság áldozata lett. Felfoghatatlan, hogy a mai világban ennyit ér egy ember élete, és valaki inkább azt a terhet választja, hogy kiolt egy életet, csak hogy a pénzt elvehesse. Én úgy tudom, Gyuri ismerte azt a férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak, de hogy mennyire volt ez igazán szoros kapcsolat, az más kérdés” – mondta a Blikknek az áldozat egyik névtelenséget kérő ismerőse.

Kihallgatták a férfit

A BRFK közölte: a 30 éves budapesti férfit emberölés gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki vallomást nem tett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az áldozat, M. György – Forrás: police.hu