Meghalt egy ötgyermekes apuka, miután kerékpárjával elgázolta egy busz Vajszlónál. A férfi, a havas úton megcsúszhatott, ezután gázolta el a jármű. A helyszínre három mentőautó is érkezett, az életveszélyesen megsérült férfit megpróbálták újraéleszteni.

Tragédia Vajszlónál

Borzasztó tragédia történt a napokban a Baranya vármegyében. „A Páprádról Vajszló felé közlekedő személygépkocsi az előtte közlekedő kerékpárost ütötte el. Az érintett útszakaszon a teljes útzárt feloldották, már lehet arra közlekedni” – közölte az eset után a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Biciklist gázolt a busz

A baleset Vajszló és Páprád között történt. A 63 éves Sz. Béla éppen hazafelé tekert a biciklivel, amikor egy érkező busz elgázolta. A férfi az eséstől életveszélyesen megsérült. A szemtanúk szerint azonnal kiérkeztek a mentők a helyszínre és hosszú ideig harcoltak a férfi életéért, ám sokan látták, hogy nagy a baj.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

3 mentő a helyszínen

Az szemtanúk szerint négy rendőrautó és három mentőautó volt a helyszínen, és érkezett az érintett területre egy közúti és egy baleseti helyszínelő is. A három mentőautóból kettő több óráig volt a helyszínen van, a harmadik viszont hamar távozott.

Próbálták újraéleszteni

„Próbálták őt újraéleszteni, ott állt vagy három mentő, de azt vettük ki, hogy súlyosan megsérült. Mintha a busz alá zuhant volna”- mondta az eset után egy közelben lakó férfi.

A kórházban halt meg

Sajnos valóban nagy volt a baj: a férfi az egész testén és fején is megsérült, és bár életveszélyes sérülésekkel még kórházba szállították, nem sokkal később elhunyt.

Tolta a biciklit

Béla, az áldozat, éppen hazafelé tekert a munkából baranyahídvégi otthona felé délután, amikor a busz megérkezett mögötte. Ekkor a férfi leszállt a kerékpárról, és tolni kezdte a biciklit, a busz ekkor ütötte el hátulról. 

Öt gyermeke várta haza

Béla családja és barátai teljesen összetörtek a tragédia után, a férfit öt gyermeke várta haza: „Szegény Béci nagyon szerette a családját, rengeteget dolgozott értük, és már nem sok volt hátra neki a nyugdíjig. Nagyon sajnáljuk a családját, a testvéreihez is nagyon közel állt” – mondta az egyik ismerőse.

Sokat biciklizett

A férfi általában kerekpárral közlekedett. „Télen is tekerve járt munkába, de óvatosan, az autókra figyelve ment mindig, a bicikli még ki is volt világítva, meg azt hiszem, a biztonsági mellény is rajta volt. Nem értjük, mi történt”.

Csúszós volt az út

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, sokak szerint azonban az út nagyon síkos és csúszós volt aznap a környéken. A körülményeket a rendőrség vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: