Szívszorító videót készítettek kollégái annak a rendőrnek, akire szenteste reggelén támadt késsel egy ámokfutó. A rendőr életét egy kolléganője mentette meg, aki lelőtte a támadót. A rendőr életveszélyesen megsérült. Több életmentő műtétet hajtottak rajta végre, állapota stabil.

Kikerült az intenzívről

Kikerült az intenzív osztályról az életveszélyesen megsebesített rendőr őrmester. A 26 éves férfit pénteken este ébresztették fel az altatásból, állapota stabil, de még nincs túl a nehezén.

Kollégái meglátogatták a kórházban


Pétert vasárnap meglátogatta az országos és a budapesti rendőrfőkapitány, valamint az újpesti rendőrkapitány, akik elvitték neki közvetlen munkatársai személyes videóüzenetét is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokat javult az állapota

„Kollégánknak sokat javult az állapota, társai, barátai üzenetei megmosolyogtatták.
A parancsnokok biztosították az őrmestert, hogy minden támogatást megadnak felépüléséhez” – írták a BRFK Információs Portálján.

Videót készítettek a rendőrnek

Fájdalmának enyhítése érdekében munkatársai nem mindennapi videót készítettek az őrmesternek, melyet az országos és a budapesti rendőrfőkapitány, valamint az újpesti rendőrkapitány mutatott meg neki személyesen.

A szívszorító videót itt tudod megnézni

A 4. kerületben történt az eset

Mint megírtuk egy budapesti társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést december 24-én 6 óra 37 perckor. A bejelentésre kiérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi egy késsel többször megszúrta, ezért társa életének védelmében a másik rendőr lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette. A megszúrt rendőrt kórházba vitték.

Többször is megszúrta a támadó a rendőrt

A rendőrök kiérkezése után a támadó először arcon, majd combon, ezután pedig kétszer hasba szúrta az egyik járőrt, akinek a társa erre tüzet nyitott, tízszer lőtt, öt golyó találta el a támadót.

A támadót lelövő rendőr sokkos állapotba került

A 23 éves őrmesternő tehát tíz lövést adott le a támadóra, a 35 éves délegyházi férfira. A rendőrnő fizikailag nem sérült meg, de sokkos állapota miatt megfigyelésre szintén kórházba került. Őt azóta kiengedték a kórházból.

Egy túlélő levele

Hááát hol is kezdjem? HÁLA! Mindenki tudja mi történt, de kevesen tudják, hogy ez pont nálunk, pont velünk történt. Talán csak perceken múlott, hogy nem jutott be a lakásba hozzánk és egy fiatal srác, egy rendőr, most már tudjuk Peti rávetette magát, az ajtónkból vitte el” – írta annak az újpesti háznak az egyik lakója, ahol az elmeháborodott késelő garázdálkodott.

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: Facebook/BRFK Információs Portál