Elfogták B. Ferencet, aki a rendőrség szerint, brutális körülmények között megölt egy 30-as éveiben járó férfit. A szörnyűség szerdán történt Budapesten, a 8. kerületben. Bálint holttestét a szomszédok találták meg, akik azonnal értesítették a rendőrséget.

Gyilkosság Józsefvárosban

Március 20-án reggel riasztották a rendőröket, miután gyilkosság történt Józsefvárosban. A Korányi Sándor utcai lakásban élő Bálintot brutálisan kivégezték. A 30-as éveiben járó férfit halálra késelte egy ismeretlen elkövető.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Megszólalt a rendőrség

„A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét. Jelenleg tart a szemle, a férfi halálát az elsődleges adatok alapján idegenkezűség okozta – közölte a reggeli órákban a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszökött a tettes

A rendőrök és a helyszínelők lezárták a környéket, és még a késő délutáni órákban is helyszíneltek. A nyomozóknak is akadt dolguk, ugyanis a történtek után a tettes megszökött,  így hajtóvadászatot indítottak a 31 éves feltételezett gyilkos, B. Ferenc után. 

Helyszínelők a gyilkosság után

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Buliztak előző este

A környékbeliek szerint egy buli után történt az emberölés. „Összejövetel volt ott előző nap, ha minden igaz, többen is érkeztek a lakásba. Hogy ott mi történt, senki nem tudja, de reggel Bálint már nem élt” – mondta egy lakó a Borsnak.

Nem volt balhés férfi

Elárulta, hogy korábban Bálint egy másik, idősebb férfivel együtt élt a lakásban, ő azonba nemrégiben elköltözött. Mint mondták, panasz soha nem volt rájuk. „Nem volt balhés lakás, nem volt gond velük, nem volt jellemző sem az ordibálás, sem a veszekedés. Néhányszor hallatszott csak hangosabb szó. Nagyom megdöbbentünk azon, ami történt. Én úgy megijedtem, hogy a gyilkos szabadon kószál, hogy rögtön lemenekültem a pincébe” – mesélte egy közeli házban lakó nyugdíjas asszony. 

Elfogták B. Ferencet

 A BRFK életvédelmi nyomozói elfogták B. Ferencet, a Korányi utcai emberölés feltételezett elkövetőjét. A férfit március 21-én 13 óra körül kapták el Budapest 8. kerületében, a Kőbányai úton – írja a Police.hu. Kihallgatása jelenleg is tart.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MIT/Mihádák Zoltán