Elhatároztad, hogy kipróbálod az erőnlétet, a hajlékonyságot és a mentális jóllétet ötvöző pilatest, de nem tudod eldönteni, hogy egy egyéni, páros vagy csoportos pilates órán vegyél részt? Akkor most jó hírünk van számodra, mivel a mai cikkünkben mindegyiket részletesen bemutatjuk. Tarts velünk, és derítsd ki, hogy melyik óratípus illik hozzád a legjobban!

Kezdjük a csoportos pilates órák előnyeivel!

Képzeld magad elé az alábbi képet: a pilates Budapest egyik stúdiójában van, ösztönző zene szól, a többiek pedig melletted dinamikusan végzik a gyakorlatokat! Hát nem arra sarkall ez téged is, hogy még keményebben eddz? Ezért is számít a közösség ereje a csoportos órák egyik legnagyobb előnyének. 

Azt pedig még nem is említettük, hogy remek lehetőséget nyújtanak a közösségi kapcsolatok építésére, a közös célok elérésére és a pozitív energia megosztására, ami a stresszes hétköznapok közepette igazán üdítő tud lenni.

Hogy hol vehetsz részt ilyen edzéseken? Nos, mivel a pilates Budapest egész területén és az ország más nagyvárosaiban is kezd egyre közkedveltebb mozgásformává válni, ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy már szinte minden sarkon találhatsz egy stúdiót, ahol rendszeresen tartanak csoportos órákat.

Folytassuk a páros pilates órák pozitívumaival!

Mint ahogy azt már fentebb is említettük, nincs is ahhoz fogható érzés, amikor a pilates adta kihívásokat és sikerélményeket valakivel együtt tapasztalhatod meg. De ez az élmény még különlegesebbé válik, ha az a valaki egy hozzád közel álló személy, legyen az a párod, a legjobb barátod vagy valamelyik családtagod.

A közös edzések során nemcsak a váz-, hanem a nevetőizmok is garantáltan meg lesznek dolgoztatva, a nevetésből ugyanis ilyenkor nincsen hiány.

Amennyiben szeretnél egy ilyen órán részt venni, akkor javasoljuk számodra, hogy keresd fel a TMS Pilates Vízangyal vagy a Fő utcai stúdióját, amelyekben már elérhető ez a népszerű óratípus. 

Zárásként jöjjenek az egyéni pilates órák előnyei!

Nem mindenki preferálja azt, ha másokkal kell edzenie, hanem sokkal jobban szereti azt, ha ő lehet a figyelem középpontjában. Ez különösen igaz a kezdőkre, akik még csak most kezdenek belekóstolni ebbe a csodás mozgásformába, és szeretnénk megfelelően elsajátítani a különböző technikákat és gyakorlatokat.

Amennyiben te is közéjük tartozol, akkor az egyéni pilates órák lesznek számodra az ideálisak. Ezek során ugyanis az oktatók teljes mértékben a te igényeidre és céljaidra koncentrálnak, és megpróbálnak segíteni neked abban, hogy a mozgást ne csak egy kötelező tevékenységként éld meg, hanem egy szórakoztató és élvezetes elfoglaltságként.

Reméljük, hogy a fentebb leírtakkal sikerült rávilágítani arra, hogy az egyes óratípusok miért is számítanak jó választásnak. Akármelyik mellett is teszed le a voksodat, a legfontosabb, hogy érezd jól magad közben.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a tmspilates.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.