Megölte volt élettársát egy 32 éves férfi Győrben: az ügyében most fejezte be a nyomozást a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. K. Krisztián a 10. tizedikről lökte ki a 26 éves Lídiát, aki azonnal szörnyethalt.

Kiesett az ablakon

2023. március 30-án 10 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Győrben, a Szent Imre úton lévő társasház egyik tizedik emeleti lakásának ablakából kiesett egy nő, aki a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Elfogták a volt élettársát

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók még aznap elfogták a feltételezett elkövetőt: azt a 32 éves férfit, aki korábban az elhunyt élettársa volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üvöltözés a lakásban

A szomszédok és környéken élők veszekedés hangjait hallották kiszűrődni a lakásból a tragédiát megelőzően. Az egyik fültanú arról számolt be az interneten, hogy még távolabb is lehetett hallani, ahogy a férfi üvöltözött a szerencsétlenül 26 éves Lídiával.

„Nagy puffanást hallottam”

 „Éppen a szomszéd házhoz mentem, amikor visszahangzott a környék, ahogy a férfi üvöltözött, aztán egy nagy puffanást hallottam, nem is gondoltam, hogy tragédiába torkollott. Szörnyű!” – fogalmazott a fültanú. A fiatal nő 30 métert zuhant, megrázó lehetett hallani a becsapódást.

Az apa nevelte a gyerekeket

Lídia eredetileg hódmezővásárhelyi volt, két gyermeke is ebben a városban él. „Két kisgyermeke van Hódmezővásárhelyen, két különböző apától. A gyerekek az apukkal élnek együtt” – mondta az eset után a család egyik ismerőse.

Dulakodtak

A fiatalembert a rendőrök emberölés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Az eljárás a továbbiakban az elkövető letartóztatása mellett folytatódott. A nyomozók megállapították, hogy a tizedik emeleti lakásban, előzetes szóváltást követően, a gyanúsított az áldozatával dulakodott, amelynek következtében a nő kizuhant az ablakból.

Vádemelést javasolnak

A nyomozás során a rendőrök több szakértő véleményét szerezték be, és a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Megszólalt a férfi édesanyja

K. Krisztián anyja az eset után értetlenül állt fia letartóztatása előtt. Elmondta, nem érti, miért vádolják gyilkossággal, hiszen meg van róla győződve, hogy a nő önkezével oltotta ki az életét. A vádlott anyja úgy tudja, hogy a fia a mosdóban volt, míg 13 éves unokahúga a szobában. A lány azt állítja, látta, hogy a nő az ablakban áll és kiabálni kezdett. Amikor a férfi a szobába ért, a nő már levetette magát a mélybe. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció