Ez a típus nem éppen a legelterjedtebbek között van, de ennek az oka leginkább az, hogy kevesen ismerik az előnyeiket. Pedig a legmegbízhatóbb megoldások közé tartozik mind élettartam, mind stabilitás szempontjából. Nyílászáró-vásárlás, kiválasztás előtt mindenképpen nézzük át az összes elérhető lehetőséget.

Hosszú távú megoldás az otthonokban

A PET-RO Nyílászáró alumínium termékei tökéletes választások akkor, ha kiemelkedő hangszigetelésre vágyunk. Ugyan hazánkban a kevésbé elterjedtek közé tartoznak ezek az ablakok, mivel sokkal többen választják az olcsóbb műanyag változatot. Ennek ellenére érdemes mérlegelni az alumínium nyílászárók használatát, mivel olyan tulajdonságokkal, előnyökkel rendelkeznek, amiben a másik két alapanyag (fa, műanyag) nem igazán jeleskedik. 

Ezek közül az elsődleges, hogy ettől a kialakítástól várhatjuk a leghosszabb élettartamot és maximális stabilitást. Ezért is van az, hogy az alumínium nyílászárók a magasabb árkategóriába tartoznak. Természetesen itt is igaz az, hogy az elismert, minőségi gyártók termékei közül érdemes választani, mivel így kaphatunk hosszú távú garanciát arra, hogy hosszú éveken keresztül tökéletesen fog működni.

Ezenfelül még a hőszigetelés és a dizájn szempontjából is teljesen megfelelnek a mai elvárásoknak. Sokan gondolják úgy, hogy lakóházak esetében az alumínium nyílászáró nem ideális választás. Ez egy egyértelmű tévhit, mivel legalább annyira képes otthonossá, hangulatossá varázsolni az ingatlant, mint a fa vagy műanyag változatok. Különösen igaz ez, ha kifejezetten olyan dizájnt választunk, ami illeszkedik a lakás megjelenéséhez.

Többféle kialakítás közül lehet válogatni

A fémes megjelenés egyre inkább divatosabbá válik a lakberendezés során. Tökéletesen beleillik az alumíniumajtó és -ablak is ebbe a közegbe. Továbbá teljesen az egyedi igényeinkre szabhatjuk a nyílászárókat, mivel színezhetők, matricázhatók. Erősen ajánlott olyan helyen alumíniumablakokat, -ajtókat használni, ahol biztosan sok külső behatásnak lesznek kitéve. 

A rozsdától sem kell félni, mivel olyan felületkezelést alkalmaznak a gyártók, aminek köszönhetően a termékek hosszú távon megőrzik minőségüket. Nem kell nagy karbantartási költségekre se számítani.

Maximális szigetelés környezetbarát módon

Az alumínium teljes mértékben újrahasznosítható, ami különösen előnyös napjainkban, amikor a fenntartható, zöld megoldásokon egyre nagyobb hangsúly van. Ha kiváló hőszigetelő anyagot keresünk, akkor az MB86 a megfelelő alumínium rendszer, ami aerogélt is használ a hatékonyság érdekében. A hő- és hangszigetelést igénylő kültéri építkezésekhez pedig az MB70 a legjobb. Különleges acélos megjelenés is elérhető a Devalu 110 segítségével.

Bejárati ajtónak pedig a Despiro lesz az ideális, aminek az esztétikai tulajdonságai is kiemelkedőnek számítanak. Az alumínium nyílászárók ugyanolyan megbízhatóak, mint a műanyag és fa változatok.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a petro-nyilaszaro.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.