Perverz kukkoló kamerázott be egy budapesti uszodát. A polgármester az összes uszodát bezáratta a kerülteben.

Bekamerázták az egyik öltözőt

Mobil, minikamerát találtak a Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében. A Városgazda, mint a létesítmény üzemeltetője azonnal megtette a rendőrségi büntető feljelentést, ismeretlen tettes ellen, személyes adatokkal való visszaélés alapos gyanúja miatt – írja Facebook oldalán a 18. kerületi közszolgáltatásokat nyújtó nonprofit gazdasági társaság.

Átvizsgálják a sportlétesítményeket

Somody Lászlóval, a területért felelős alpolgármesterrel egyeztetve és a polgármester utasításának megfelelően, kollégáink haladéktalanul megkezdik valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Bezárják a kerületi uszodákat

A 18. kerületi Park uszoda, a Kastélydombi uszoda, a Malév uszoda, a Sportkastély, a Gerely utcai létesítmény és a Deák Bamba Sportcentrum ezért ma 14.00 órától nem fogad látogatókat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Éjszaka is dolgoznak

A kerület szakemberei az éjszakai órákban is végzik majd az átvizsgálást annak érdekében, hogy holnap reggel 8-tól ismét minden sportlétesítményünk biztonságban fogadhassa a kerületieket.

Egy gyorsétterem wc-jében is kamerát találtak

A Móricz Zsigmond körtér egyik gyorséttermének női vécéjében egy gátlástalan kukkoló riogatja a lányokat. A vendégek hiába tesznek panaszt a biztonsági őrnél, azt a választ kapják, hogy tudnak az esetekről. A megdöbbentő jelenségre a Facebook –írta tavaly januárban a BudaPestkörnyeke.hu.

Sokkot kapott

„Hirtelen sokkot kaptam a látványtól, mire kirohantam a mosdóból, a férfi eltűnt az étteremből. A biztonsági őrnek elmondtam, egy középmagas, rövid, göndör hajú férfi volt a kukkoló. Ő azzal nyugtatott, hogy már elkapott egy-két ilyen fazont, majd figyelni fogja a férfit. Egy biztos: ezt nem lehet félvállról venni. Rossz belegondolni, vajon hány eset történt abban az étteremben, ami soha nem derült ki?” – mondta akkor zaklatottan a fiatal lány.

Bűncselekménynek számít

A pszichológusok szerint a kukkolók általában olyan sérült személyek, akiknek a szexuális izgalmat a ’tilosban leselkedés’ adja. A gyerekeknek súlyos traumát okozhat egy ilyen találkozás. A kukkolás is szexuális zaklatásnak számít, tehát bűncselekménynek minősül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vilmos Endre Sportcentrum uszodája – Forrás: varosgazda18.hu