Tudatosan készült a halálra az a fiatal lány, aki hétfő késő délután a Széll Kálmán téren vetett véget az életének. A szemtanúkat borzasztóan megviselte az eset.

Meghalt egy fiatal lány

Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu elsőként megírta, egy 16 éves lány vesztette életét a 2-es metró Széll Kálmán téri állomásán.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A tűzoltókat is riasztották

A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A tűzoltó doktorszolgálat és a mentők is a helyszínre érkeztek.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A rendőrség közleménye

Az első információk szerint egy 14 éves kislány ugrott az érkező szerelvény elé. Később a rendőrség elmondta, hogy egy 16 éves kamasz esett a szerelvény elé, aki a helyszínen elhunyt.

Órákig szünetelt a metróforgalom

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Szándékosan ugrott

Kiderült, nem baleset okozta a lány halálát, a fiatal nem a pillanat hevében döntött úgy, hogy véget vet az életének, elszántan a szerelvény elé ugrott.

Megszólalt a szemtanú

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

Letette a hátizsákját

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel” – írta a szemtanú

Nagy csattanás volt

Majd így folytatta bejegyzését: „Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk”.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu