Két autó ütközött össze Kőbányán. Az egyik kocsiban egy kisgyermek is volt, érte speciális mentő érkezett.

Kellemetlen sérülés

Hatalmas dudor keletkezett egy nő fején miután autójuk karambolozott egy másikkal. A kocsiban egy kisgyerek is utazott, érte a Szent Márton gyermekmentő érkezett. A baleset egyik részese, a Mercedes egy speciális, “afro” bolt matricáját viselte.

A különleges Merci

Baleset az M3-asnál

A fővárosból kivezető szakaszon, a 12-es kilométernél összeütközött két személyautó. A balesethez a főváros hivatásos és önkéntes tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szegeden is karambol és Pécsen is

Összeütközött két személyautó Szegeden, a Tompai Kapu úton. Összeütközött két személyautó Pécsen, az Alsómalom utcában.

Solymáron már nagyobb volt a baj

Összeütközött két személyautó szerda délután Solymáron, a Terstyánszky Ödön utcában. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult, amelynek vezetőjét a fővárosi hivatásos és a solymári önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki. Mentők is érkeztek a helyszínre, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.

Déli baleset

Összeütközött két személyautó az 57-es főúton, Lánycsók térségében. 

Bajban a kamionos

Felborult egy kamion Nagyszénás térségében. A baleset következtében a járműbe beszorult egy ember, akit az orosházi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki és adtak át a mentőknek.

Reggel történt

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 324. kilométerszelvényében Fényeslitkénél 8 óra 40 perckor. Eddig tisztázatlan okból eredően egy mezőgazdasági vontató és egy személygépkocsi összeütközött, aminek következtében az autó vezetője megsérült.