Összeütközött két személyautó Budapest 9. kerületében, a Kvassay hídon. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két embert kiemeltek az egyik járműből, valamint rögzítették és áramtalanították a gépkocsikat.

Mentők is érkeztek a helyszínre

A helyszínre mentők is érkeztek. A baleset következtében nagy mennyiségű törmelék került az úttestre, amely akadályozza a forgalmat az érintett útszakaszon, számolt be róla a katasztrófavédelem.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hárman megsérültek

A police.hu tájékoztatása szerint a balesetben három ember sérült meg. A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy járművek forgalmi akadályt képeztek, ezért a mentés és a helyszínelés idejére a Kvassay hidat lezárták, a forgalmat peidg a Gubacsi híd felé terelték, a híd lezárását azóta feloldották.

FRISS!

Helyszíni felvétel:

Frontális ütközés

A baleset-info.hu helyszíni információi szerint a fehér színű Opel Astra halad a Kvassay hídon található terelésben, amikor is ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Ekkor a szemből érkező Audi észlelte a sávjába áttért Opelt, megpróbálta a sáv jobb széle felé húzni az autót, hogy elkerülje az ütközést, ám így is frontálisan karamboloztak.

Helyszíni fotó:

Sérültek

Az Opelben ülő két személyt a kiérkező mentők kórházba vitték, az Audi vezetője is megsérült, ám ő a helyszínen maradt.

Kiemelt kép és belső fotók: baleset-info.hu