Két személygépkocsi frontálisan ütközött Fonyódon. A balesetet vélhetően gyorshajtás okozta, a történtek után  nem sokkal mentőhelikopter is érkezett az esethez.

Karambol Fonyódon

Két személygépkocsi frontálisan ütközött Fonyódon. Az autókban egy-egy fő utazott, a karambol után teljes útzár volt érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter is érkezett

A baleset után nem sokkal mentőhelikopter is érkezett az esethez. A két sofőr közül az egyik könnyű, a másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket kórházba szállították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Autómentőre is szükség volt

Az esethez Fonyód Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a balatonboglári egység vonult, ők áramtalanítottak és biztosították a helyszínt. Az egyik gépjárművet autómentő szállította el.

Gyorshajtás okozhatta a balesetet

Az esettel kapcsolatban többen leírták, hogy a BMW gyorshajtás miatt sodródott a bal oldalra, és ezután ütközött a szembe jövő autóval. A rendőrségi vizsgálat deríti majd ki pontosan, hogy mi történt.

Szükség volt a gyors segítségre

Fotó: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle

Mindkét jármű eleje megsérült

Fotó: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle

Az egész utcát le kellett zárni

Fotó: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle

Versenypálya a közút?

„Egyesek versenypályának tekintik a közutakat, annyi vér nincs a pucájukban, hogy elmenjenek valóban egy pályanapra, mert hiába a drága autó, az már sokba kerülne, ráadásul sírás lenne, mikor rádöbbennének, hogy a nagyra vélt vezetési tudásuk, igazából nincsen sehol” – olvashattunk egy kritikus kommentet.

Furgon és tartálykocsi találkozott

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szombat reggel, a köd leple alatt egy M.A.N. tartálykocsi és egy Peugeot Expert furgon ütközött össze Budapesten, a 9. kerületi Soroksári út és Kvassay Jenő út jelzőlámpás csomópontjában. A tartálykocsi Csepel felől közelített a kereszteződéshez, a szállított üzemanyag miatt igen lassú tempóban. 

Elkerülhetetlen lett az ütközés

A Koppány utca felől már zöld jelzésen érkező furgon vezetője a sűrű ködben már csak túl későn észlelte, hogy előtte keresztben áthalad a tartálykocsi, ezért nem tudott megállni és jobb oldalának ütközött, pont ott, ahol az üzemanyag-lefejtő csonkok vannak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép. a baleset helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle