Hétfőn délelőtt egy holttestet találtak a Tiszában. Hivatalosan egyelőre még nem erősítették meg de valószínűleg a szombaton elmerült férfit találták meg a keresőegységek. A fiatalember Szegeden, a Boszorkánysziget környékén kerülhetett vízbe.

Elmerült a Tiszában

Szombat este 6 óra környékén elmerült a Tiszában egy fiatal szegedi férfi. A fiatalember a helyszínről származó információk szerint a Boszorkánysziget környékén kerülhetett vízbe, nagy erőkkel keresték a hatóságok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy erőkkel keresték

A szemtanúk négy rendőrautót, egy tűzoltósági járművet, egy mentőautót láttak a helyszínen és a polgárőrség is megjelent az Árvízi Emlékműnél. Nem sokkal később két vízi rendőri egység is csatlakozott hozzájuk.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Harminc év körüli az áldozat

A hatóságok nagy erőkkel pásztázták a vizet, de nem sikerült a keresett személy nyomára bukkanniuk. A holttestet végül hétfőn találták meg a folyóban. A rendelkezésre álló nem hivatalos adatok szerint egy 30 év körüli férfi járt szerencsétlenül – írta meg a szeged365.hu.

Drámai pillanatok a hídon

Ugyancsak Szegeden, a Belvárosi híd újszegedi oldaláról, a SZIN területére vezető oldallépcső környékén akart leugrani egy fiatalember szombaton. Este fél 9 környékén másfél tucat szegedi rendőr érkezett ki a helyszínre, akiket, miután megfékezték a láthatóan bódult állapotban lévő, agresszíven viselkedő srácot, a SZIN főbejárata előtt várakozó közönség vastapssal megünnepelt.

Szavakkal győzködték

Az esetről készült videón az látszik, hogy a huszonévesnek tűnő fiatal férfi a híd lábazatán áll, kívülről, miközben a járda felől álló rendőrök, akik 16-18 fős csapatban érkeztek ki, szavakkal próbálták nyugtatni, meggyőzni.

Időben kapták el

A felvételen az látszik, ahogy a Szegedi Rendőrkapitányság kollégái egy megfelelő pillanatban elkapják és együttes erővel a saját oldalukra rántják át az illetőt. Mindezt úgy, hogy a csapat egy része belülről húzta, a rendőrök másik fele pedig átugrott a srác oldalára.

Profi helyzetmegoldás

Az intézkedés laikus szemmel nézve is profin, villámgyorsan zajlott, úgy, hogy a delikvensnek esélye sem volt újra a hídláb külső része felé venni az irányt – összegezte a történteket a hírportál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív.