Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó csütörtök reggel Budapesten, a 9. kerületi Könyves Kálmán körúton, ezért nem jár az 1-es villamos a Közvágóhíd és a Népliget között.

Ütközés Buda irányban

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset Buda irányában, a Gyáli út és a Lenkei János utca közötti szakaszon történt. A Budapesti Közlekedési Központ a Facebookon azt írta, hogy a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehet utazni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tűzcsapnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.​ 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A buszsávban haladt

BudapestKörnyéke.hu tudósítójának közlése szerint egy magyar állampolgárságú motoros nő a buszsávban haladt a Kerepesi úton a Puskás Stadion felé egy Harley-Davidson 883 motorral, vélhetően a nemzetközi fesztiválra igyekezett.

A gyerekéért igyekezett

Egy ózdi férfi a külső sávban, vele párhuzamosan haladt egy Ford Focus kombival, ő pedig a gyerekéért igyekezett a Liszt Ferenc reptérre.

Jobbra akart kanyarodni

A férfi az Asztalos Sándor útnál jobbra akart kanyarodni, ezért bekapcsolta az irányjelzőt és a buszsáv felé húzódott, de még nem kezdett sávot váltani. A motoros nő viszont megijedt a manővertől és jobbra rántotta a Harley kormányát.

Fékezés nélkül

A motor felugratott a Kerepesi út 19., azaz a Fővárosi Csatornázási Művek előtti járdára, majd fékezés nélkül az ott lévő tűzcsapnak rohant. A tűzcsap kidőlt, ömlött belőle a víz, a nő pedig az aszfaltra zuhant eszméletlenül.

Megkezdték az újraélesztést

Először a Vízművek hibaelhárító autója, illetve a Budára, a Karmelita kolostorba igyekvő készenléti rendőrök értek a helyszínre, ők kezdték meg a motoros újraélesztését, majd a mentők folytatták.

Hiába küzdöttek az életéért

Sajnos háromnegyed óra múltán kiderült, erőfeszítéseik hiábavalónak bizonyultak, a nő életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt a Kerepesi úton kifelé csak a belső sáv volt járható, ami hatalmas torlódást okozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció