Amint azt a Kékvillogó is megírta összeütközött három személygépkocsi Budaörsön, a Légimentő utcában. Az esethez a törökbálinti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a mentőkkel közösen kiemelték az egyik autó utasát. Az egységek áramtalanították a járműveket.

Gázt adott

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint egy Renault jött az M1-es felől, lehajtott Budaörs felé, vagyis balra kanyarodott volna. Látta, hogy jönnek balról, megtorpant, aztán mire odaért egy fehér Lexus, mégis gázt adott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Telibe találta

Ekkora Lexus telibe találta és nekicsapta a szemből jövő Citroënnek, ami becsúszott az árokba. Renault-bán egy idős házaspár utazott, férfi vezetett, őt emelték ki a tűzoltók, de csak könnyebben sérült, az asszony viszont súlyosan megsebesült. A Lexust egy férfi vezette, utasa nem volt, ő csak megijedt.

Helyszíni felvétel:

Hatalmas ijedtség

Információink szerint a Citroënben egy négytagú család utazott, apuka, anyuka és két lány, úgy tudjuk ők is csak megijedtek.

Fotó a helyszínről:

Az M1-esen is baleset történt

Amint azt portálunk is megírta a rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 25-én 16 óra 25 perckor eddig tisztázatlan körülmények között közlekedési baleset következett be az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométerszelvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Karambol az M1-esen, teljes a pályazár – Eközben a vonat is gázolt, Budaörsön pedig három autó rohant egymásba

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: G.K.