Jól ment a biznisz, Rómeó és 17 éves párocskája fogva tartottak egy 21 éves nőt, akit arra kényszerítettek, hogy pénzért légyottokat tartson. Rómeó jól keresett, aztán pár nappal ezelőtt élete legrosszabb napjára ébredt. Rátörték az ajtót a rendőrök és véget vetettek a biznisznek. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Kényszermunka

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitánysága emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 22 éves Rómeó és egy 17 éves lány ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jobb életkörülményeket ígértek

A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal 2021 szeptemberétől jobb életkörülményeket ígérve örömlánykodásra vett rá egy 21 éves nőt, akinek szolgáltatásait internetes oldalon hirdették, és lakást biztosítottak a tevékenységre. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszolgáltatott helyzet

A nő kiszolgáltatott helyzetét kihasználták, megváltoztatták a telefonja feloldókódját és a jelszavait is, hogy senkit ne tudjon felkeresni; a befolyt pénzt pedig elvették tőle.

Elkapták Rómeót és a társát

A 17 éves mádámot a 13. kerületi rendőrök február 4-én délután fogták el a 13. kerületben, L. Rómeót pedig másnap hajnalban a 6. kerületi lakcímén fogták el a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai. A két fiatalt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. ​

Kétes eredetű bevétel

A nyomozás során kitartottság bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy másik 18 éves férfit is, aki a kétes eredetű bevételből tartatta el magát.​

Nem számolt ezzel

Ha Rómeót és társait bűnösnek mondja ki a bíróság, akár 10 éves börtönbüntetést is kaphatnak. Bizonyára, amikor megalapította a lányok ocsmány kihasználásával működő a bizniszét, nem számolt ezzel a lehetőséggel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

tt a videó az elfogásról

Kiemelt kép: Részlet a rendőrség videójából