Az interneten, élőben közvetíti börtönbevonulását Aurelio. A Való Világ egykori nyertese 3,5 éves büntetését kezdi meg hamarosan. Azt nem árulta el, hogy pontosan mikor vonul be, de azt igen, hogy csak jeggyel lehet majd megnézni az utolsó szabadon töltött 60 percét.

Börtönbe megy Aurelio

Hamarosan megkezdi börtönbüntetését az emberrablásért és drogügyekért 3,5 évre ítélt egykori ValóVilág győztes, Aurelio Onorato Caversaccio. A 30 éves valóságshow-hős, már pontosan tudja, hogy mikor kell rácsok mögé kell lépnie, azonban egyelőre senkinek sem szeretné elárulni az időpontot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Élőben közvetítené a bevonulást

„Szeretném egy internetes élő közvetítésben bejelenteni, hogy mikor vonulok börtönbe és ennek kapcsán egy meglepetéssel is készülök” – mondta a Borsnak az RTL klub egykori sztárja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az utolsó szabadon töltött óráját közvetíti

„A szabadlábon töltött utolsó egy órámat szeretném streamelni, hogy akik támogatni szeretnének, velem tudjanak lenni”.

Pénzért árulná a közvetítést

A valóságshow-hős azt mondta, hogy jegyeket árul azoknak, akik videóban néznék végig a bevonulása előtti 60 percét. Hogy milyen attrakcióval készül a közvetítésben, egyelőre nem árulta el. Abban azonban nagyon bízik, hogy sokan befizetnek majd a műsorra a neten.

Nem mondja meg a pontos dátumot

Azonban a közvetítés pontos időpontját még nem árulta el. Azt pedig állítólag ő maga sem tudja, hogy hol kell letöltenie a kiszabott börtönbüntetést.

Könyvet akar írni

Aurelio azt tervezi, hogy a börtönben megírja önéletrajzi könyvét, amelyben őszintén el akarja mondani életének történetét. Már korábban is beszélt arról, hogy papírra vetné életét, amelyből reményei szerint később film is készülhetne.

Elrabolt egy embert

Amint arról korábban a Kékvillogó.hu is beszámolt, Aureliótól, közel 200 ezer forintot lopott el az egyik régi ismerőse. A vád szerint a Való Világ korábbi győztese ezt követően több barátjával együtt elrabolta az illetőt, annak érdekében, hogy visszaszerezzék tőle az ellopott pénzt.

Barátja lopta meg

Az eset még 2017 októberében történt, amikor is Aureliót meglopta egy gyerekkori barátja, azt követően, hogy a VV-sztár ittasan elaludt egy bárban.

Elrabolták

Amikor Aurelio mindezt észrevette, vagyis, hogy eltűnt a kabátjából 180 ezer forint, két társával a dusnoki kocsmába ment, ahol a tolvaj is tartózkodott. A vád szerint a tolvajt megverték, autóba tuszkolták, majd a nagyszüleihez vitték, mert azt állította, ott rejtette el a pénzt. Miután ezt nem találták meg, Bajára indultak, hogy Aurelio lakásán aláírassanak vele egy nyilatkozatot, amiben elismeri a tartozását. A férfit csak ezután engedték szabadon.

Két ügyet vontak össze

A bíróság végül Aureliot 2 év 3 hónap börtönre ítélte, továbbá 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt. Aureliot korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Aurelio – Forrás: Life tv