Örökre megvakult az a nő, akinek volt párja nyomta ki a szemét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A férfi nem tudta elviselni, hogy 23 éves barátnője elhagyta őt. A rendőrség hajtóvadászatot indított Gy. Attila ellen.

Elhagyta a férfit

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, a hencidai 30 éves Gábor képtelen volt elfogadni, hogy a Kemecsén élő volt barátnője, a 23 éves Gabriella elhagyta őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Korábban fogva tartotta

A férfi Gabriellát már 2021 februárjában elrabolta és egy hencidai lakásban több napig fogva tartotta a nőt. Akkor Gabriellát a testvére szabadította ki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Barátjával vitette el magát

Gábor ezután is folyamatosan zaklatta a Gabriellát, majd szombat este 8 körül egy barátja Kemecsére fuvarozta a lány háza elé. A szomszéd úgy emlékszik, Gábor az udvaron győzködte a lányt, hogy térjen vissza hozzá.

A szomszéd hallotta, a kiabálást

Csakhogy ő ellenállt. Kicsit később már Gabriella sikítására, jajveszékelésére figyelt fel. Riasztotta a lány testvérét, aki a helyszínre érve nem akarta elhinni, hogy az árokban fekvő Gabriellát megvakították.

Örökre megvakult

A nőt azonnal orvoshoz vitték, majd mentővel a kórházba. Több műtétet hajtottak végre rajta, de a szemeit nem tudták megmenteni. Gábor és sofőrje elmenekült a helyszínről, a rendőrség hajtóvadászatot indított utána.

Van egy gyereke

A nőnek van egy négyéves gyermeke is, akit két hete már óvodába sem vittek, ugyanis a nő volt párja folyamatosan a ház körül ólálkodott és féltek tőle. A Tények úgy értesült, hogy a támadó már korábban is volt börtönben.

Keresik Gyöngyösi Attilát

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérik most az állampolgárok segítségét.

Itt lehet jelentkezni

Aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy érdemleges információval rendelkezik vele kapcsolatban az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gy. Attila – Forrás: police.hu