Féltékenységi dráma a fővárosban: egy 46 éves férfi az utcán éles eszközzel támadt válófélben lévő feleségére és annak barátjára, akit majdnem megölt.

Elvált és elköltözött

A 46 éves vádlott kapcsolata 2016-tól megromlott akkori feleségével. A nő a férfi sorozatos erőszakos viselkedése miatt végül 2019-ben válást kezdeményezett és elköltözött. A feleség gyermekkori barátja volt a férj egy korábbi barátja, akivel az elköltözést követő években találkozgatni kezdett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leparkoltak a ház előtt

2021. június 20-án, este is találkoztak, majd hajnalban a nő 14. kerületi lakóhelyére mentek kocsival és leparkoltak a ház előtt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Indulatba jött az ex-férj

Ekkor az ex-férj előzetes megbeszélés nélkül szintén a ház elé ment, ahol meglátta a válófélben lévő feleségét a volt barátjával. Indulatba jött, magához vette a kocsijában lévő éles eszközt, majd a pár felé indult, miközben hangosan szidalmazta őket.

Durva dulakodás

A féltékeny férfi hadonászva megvágta a nő karját, majd, amikor a másik férfi a nőt, azért, hogy védje, félrelökte, akkor volt barátjára támadt és életének kioltásával fenyegetve többször megsebesítette. A két férfi között dulakodás alakult ki, amely során a vádlott még többször megszúrta a másikat.

Lefegyverezték a támadót

A kiabálásra időközben felfigyeltek a nő – házban tartózkodó – rokonai, akik kijöttek és lefegyverezték a támadót. A dühös férfi ezután elhajtott a helyszínről.

Életveszélyes sérülés

A nő a támadás során könnyebben sérült meg, a barátja azonban életveszélyes sérüléseket szenvedett, és az életét csak a szakszerű orvosi ellátás mentette meg.

Emberölés kísérlete a vád

A Fővárosi Főügyészség a férfit emberölés bűntettének kísérlete mellett a nő sérelmére elkövetett könnyű testi sértéssel is vádolja.

Börtönbe küldik

A főügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását, továbbá azt is indítványozza, hogy a bíróság állapítsa meg, a férfi nem bocsátható feltételes szabadságra – írta az Ügyészség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció