A járvány miatt ellenezte a férfi, hogy élettársa a ceglédi kórházban dolgozzon, emiatt fogva tartotta a nőt és 4 éves gyermekét. Még a kezét is megszúrta a nőnek, amikor az ki akart menni. Az ügyészség a férfi letartóztatását kezdeményezte.

Kórházban dolgozott a nő

A férfi élettársa októbertől a Pest megyei Cegléd kórházában dolgozott. A 24.hu azt írja, a férfi nem szerette volna, ha a járvány miatt az asszony továbbra is az egészségügyi intézmény munkatársa marad.

Erőszakoskodott a nővel

Emiatt egyre erőszakosabban próbálta rávenni élettársát a férfi, hogy váltson munkahelyet.

Ez is érdekelhet

Rárontott egy utasra a villamoson egy férfi, mert szerinte az nem viselte helyesen a maszkot: a támadó biztonsági őrként dolgozik

Gyermeke előtt verte meg a nőt

A közöttük lévő nézeteltérés végül odáig fajult, hogy megverte az asszonyt a 4 éves közös gyermekük előtt, a történtek után pedig a nő közölte vele, hogy elköltözik.

Beletörte a kulcsot az ajtóba

A napokban a férfi úgy kívánta megakadályozni a nő és a gyermek elköltözését, hogy beletörte a kulcsot a magas kerítéssel körbezárt ingatlan kapujába.

Késsel támadt a nőre

Ezután elvette a nő kocsijának a kulcsát, és egy késsel fenyegetni kezdte. Majd legalább kétszer megszúrta a nő kezét, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A történteket ezúttal is látta a gyerekük.

A TEK fogta el a férfit

A családi drámának végül a TEK Műveleti Egységének helyszínre érkező csoportja vetett véget, akiknek sikerült – a vele folytatott telefonos tárgyalás után – elfogniuk a férfit.

Indítványozták a letartóztatását

Az ügyészség bűnismétlés, és bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt letartóztatást indítványozott a két rendbeli személyi szabadság megsértésével, és kiskorú veszélyeztetésével, és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsított férfival szemben.

Kiemelt kép: illusztráció