Félholtra verhették egy nevelőszülőknél élő kétéves kisfiút Hajdúhadházán, a gyermeket újra kellett éleszteni, majd mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A rendőrség szerint is bántalmazhatták a gyereket.

Válságos állapotban van egy kisgyermek

Mentőhelikopterrel szállították Debrecenbe azt a kétéves hajdúhadházi kisfiút, akire életveszélyes állapotban találtak rá. A gyermek több súlyos sérülést szenvedett, a hatóságok érkezésekor sem pulzusa, sem keringése nem volt, így újraélesztették, majd Debrecenbe szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nyáron kerülhetett a családhoz

Az egyik szomszéd múlt nyáron látta először az anyát, ahogy a gyereket tolta babakocsiban. Ő, elmondása szerint, nagyon meglepődött azon, hogy a pár esetleg megverhette a gyereket. A TV2-nek a rendőrség azt írta: a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Haláleset Tarnaörsön

Egy hónappal ezelőtt meghalt egy hat hónapos kisfiú Tarnaörsön. A gyermeket nevelőszülők nevelték, és két mentő, illetve mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni. Később kiderült, a család több gyermeket nevelt.  A legkisebb gyermeket a nevelőanyuka megetette, majd lerakta a kiságyba. Ezután kikísérte a vendégét, mire visszament a házba, a kisbaba már halott volt. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Tragédia Várpalotán

Szörnyű tragédia történt egy várpalotai társasházban, ahol egy ötéves kisfiú, Benjámin veszítette életét tavaly márciusban. az óvodás egy kutyaláncot tekert a nyakára, amivel megfojtotta magát. Vélhetően egy szerencsétlen baleset történt, amit a felnőttek nagyobb odafigyelésével esetleg el lehetett volna kerülni. 

Tragédia Nyíregyházán

Tavaly júniusban Nyíregyházán történt egy szörnyű tragédia. Az egyik házaspár a két sajátja mellett másik két gyereket fogadott be az otthonába, vagyis ők lettek a nevelőszüleik. A gyerekek vacsoráztatása közben egy falat megakadt az egyik befogadott kisfiú torkán, amitől a gyerek megfulladt. 

Eltűnt

Az anya ezután lefektette az akkor már halott fiút, majd ő is aludni ment. Hajnalban felkelt, betette a halott fiút az autója csomagtartójába, a fiú testvérét pedig beleültette a gyerekülésbe és két napig autózott Nyíregyháza környékén. Sem a férje, sem a vér szerinti gyerekei nem tudták, hogy hol van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Végezni akart magával

A nő állítólag a saját apját is felkereste, hogy elbúcsúzzon, öngyilkos akart lenni, ezt támasztja alá az is, hogy állítólag búcsúlevelet is találtak az autójában. A férje és a családja folyamatosan kereste a nőt. Végül szombat hajnalban talált rá a férje és az apósa egy erdőben. Ezután mentek el a férjével közösen a rendőrkapitányságra, ahol a férfi azzal ment be a rendőrségre, hogy egy holttest van a csomagtartóban. Az elmeorvosi vizsgálat szerint teljesen beszámítható a nevelőanya, és nem volt korlátozott abban, hogy felismerje a cselekedete súlyát, s annak következményeit.

Kiemelt kép: illusztráció