Zaklatással, valamint személyi szabadság megsértésének és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja az ügyészség azt a 49 éves veszprémi férfit, aki erőszakkal és fenyegetéssel akarta rábírni feleségét, hogy ne váljon el tőle.

Börtönből jött

A férfi idén tavasszal szabadult, majd visszatért a családjához. A felesége azonban már a börtönbüntetése idején közölte, hogy nem akar együtt élni vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Nem akart válni

,A börtönviselt ebbe nem ment bele poharat tört, földhöz vágta a sértett telefonját, valamint fenyegetőzött, hogy tönkreteszi a család éjszakai nyugalmát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Öngyilkossággal is fenyegetőzött

A férfi a rákövetkező napokban sem nyugodott meg. Amikor az egyik veszekedés alkalmával az asszony a távozás szándékával kezdett összepakolni, a vádlott megfenyegette, hogy élve nem fognak kijutni a lakásból és elvágja a nő torkát, valamint, ha felesége elhagyja, akkor öngyilkos lesz.

Felgyújtja lakást

Azzal is fenyegette, hogy felgyújtja a lakást. A vádlott félelemkeltő viselkedésének a 13 éves lányuk is szemtanúja volt.

Repültek a poharak

2021. április 5-én a vádlott újfent kérlelni kezdte feleségét, hogy ne váljanak el, s mivel nem ért célt, magából kikelve, az asztalon lévő tányérokat, poharakat a földre söpörte, majd kiabálni kezdett, és fenyegetőleg megindult a sértett felé.

Fizikailag is bántalmazta

Megragadta a nő ruházatát, aki először még szabadulni tudott tőle, de a férfi ezután sem engedte, megragadta és rángatni kezdte. A bántalmazásnak csak a gyermekük közbelépése vetett véget.

Elég volt

Egy héttel később az asszony összepakolt és közös gyermekükkel, valamint a korábbi kapcsolatából született nagykorú lányával együtt elindult a lakásból.

Menekülő asszony

A férfi azonban utolérte, és karjánál fogva vissza akarta rángatni, majd a lépcsőn menekülő nő után ment és a karját megragadva továbbra is vissza akarta tartani.

Félelmében sikított

A kiskorú gyermek ezúttal is tanúja volt a történteknek, és félelmében sikítozni kezdett. A sértett végül kiszabadította magát és az egyik lakóhoz menekült, ahonnan értesítették a rendőrséget.

Börtönt kérnek rá

Az ügyészség a letartóztatásban lévő elkövetővel szemben börtönbüntetés kiszabását, a közügyek gyakorlásától, valamint bármely olyan foglalkozástól történő eltiltását indítványozta, melynek során kiskorú nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné vagy kiskorúval egyéb hatalmi, befolyási viszonyba kerülne.

Fotónk illusztráció.