A háziorvoshoz rohant a család azzal a kétéves elgázolt kislánnyal, aki egy kisteherautó alá bújt Hajdúhadházon. Natika életét azonban már nem tudták megmenteni, nagymamája ölében hunyt el.

Halálos gázolás

Halálra gázolt egy kisteherautó egy kétéves kislányt Hajdúhadházon szerdán, 17 óra körül a Gárdonyi Géza és az Akácfa utcák kereszteződésében. A kislány olyan súlyosan sérült, hogy életét már nem tudták megmenteni– közölte a rendőrség tegnap. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az autó alá bújt

A baleset azután történt, ahogyan Natika nagypapáját hazahozta a kisteherautó.  Amikor a ház előtt megálltak, még beszélgettek egy kicsit, senki nem gondolta, hogy közben a kislány kiszalad a házból és a kocsi alá mászik. A sofőr pedig mit sem sejtve elindult a járművel, ekkor történt a tragédia.

Nagymamája ölében halt meg

A rokonok, amikor észrevették, hogy mi történt a gyerekkel, felkapták és a helyi ügyeletre siettek vele. Az édesanya azzal a kisteherautóval ment az orvoshoz, amely elütötte a gyereket. A kislányt pedig egy másik autóval vitték. A TV2 úgy tudja, a kislány a nagymama ölében hunyt el.

Miért nem figyeltek?

 „Borzalmas ez az egész” –mondta a Borsnak egy férfi, aki a baleset helyszínének közelében lakik. „Persze, most sokan mondják itt felénk is, hogy miért nem figyeltek a picire, de szerintem álmában sem gondolt volna senki arra, hogy kiszökik. Errefelé a gyerekek sokszor játszanak, szaladgálnak az utcán, ilyen borzalom azonban még soha nem történt” – sírta el magát a férfi.

Soha nem tudják feldolgozni

Egy másik utcabeli azt mondja, az elhunyt kislány nagyon szép, életrevaló gyerek volt. „Félek, hogy a család soha nem tudja feldolgozni az elvesztését. Nagyon szerették. A családból többen is sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy menthetetlen. Összetartó közösség a miénk, amiben csak tudjuk, segítjük majd őket. Borzalmas belegondolni, hogy el kell temetniük ezt a csöppséget. Igaz a mondás, hogy a legkisebb koporsó a legnehezebb”.

Összejövetelt tartottak

A szomszédok elmondása szerint a baleset előtt a kislány bent volt a családdal, éppen egy összejövetelt tartottak és csak egy pillanatra nem figyeltek rá, Natika ekkor szökött ki a bejárati ajtón.

Összeomlott az édesanya

„Szegény anyukája, Gabi, teljesen összetört, nagyon sajnáljuk, ami történt velük, nem tudjuk, hogyan fogja kiheverni a kislánya elvesztését. Mindig figyelt Natikára, imádta a kislányát, hercegnőjeként nevelte”– szögezte le. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a tragédia után – Forrás: Facebook/Hajdúhadházi Polgárőr Egyesület