Édesanyja és két testvére hiába várta haza szerdán azt a 27 éves férfit, aki motorjával egy autóval ütközött Várdomb közelében. Erik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Motorosbaleset Várdombnál

A 27 éves Erik vezette azt a motort, amely egy kocsival karambolozott a halálútnak is nevezett 56-os úton szerdán délután a Tolna megyei Várdombon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a motoros

A fiatal férfi olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség által közölt helyszíni fotón az látszik, hogy a motor alkatrészei szétszóródtak az úton, valamint egy cipő is ott hevert.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezzel a motorral közlekedett a 27 éves férfi

Forrás: police

27 éves volt az áldozat

Eriket édesanyja és két testvére gyászolja. Úgy tudjuk, a 27 éves bátaszéki fiatal minden terhet igyekezett levenni egyedülálló édesanyja, Katalin válláról.

Búcsúzik az édesanya

„Az angyalok vigyázzanak rád kisfiam!” – így búcsúzott közösségi oldalán édesanyja szeretett fiától Katalin, egy gyászgyertyára cserélte a profilképét a közösségi oldalon.

Vizsgálják a baleset okát

„A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vizsgálják. Kollégáim szakértőket vontak be annak megállapítása céljából, hogy a baleset hogyan történhetett” –mondta a teol.hu-nak Komlósiné Kiss Anett őrnagy.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: police.hu

Szakértőket is bevontak

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette, szakértők bevonásával vizsgálják továbbá a baleset bekövetkezésének okait és a felelősség kérdését is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínelésről a rendőrség az alábbi videót tett közé

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu