Kigyulladt egy több épületrészből álló fafeldolgozó telephely szerda hajnalban Türjén, az oltáshoz hat város tűzoltóit vezényelték ki – tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

1200 négyzetméteres csarnok

Kósi Zsolt közölte: a mintegy 1200 négyzetméter alapterületű üzemcsarnok, amelyben ipari gépeket, faanyagot és targoncát is tárolnak, teljes terjedelmében ég. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több gázpalackot is kihoztak

A lángok veszélyeztették a szomszédos épületeket, valamint járműveket is, ezért a tűzoltók a tűz továbbterjedésének megakadályozásán is dolgoznak. A munkálatok közben a szomszédos műhelyből több gázpalackot is kihoztak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár napja Szigetszentmiklóson csaptak fel a lángok

Amint azt a Kékvillogó is megírta tűz ütött ki egy szigetszentmiklósi panzió wellness-részlegében szombat este, több embert kimenekítettek az épületből. A tüzet aztán este 11 órára eloltották.

Kapcsolódó:

Szaunával volt a baj

Mint megírtuk egy 70 négyzetméteres szauna-területen ütött ki a tűz. A Tököli úti épületben tartózkodó emberek kimenekítését a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték.

Összesen 10 ember volt ott

A tűzzel-füsttel érintett területről két embert hoztak ki, és átadták őket a mentőknek, míg a tűzzel nem érintett részből nyolc embert menekítettek ki. Később az emberek visszatérhettek.

A készültség

Ketten kórházba kerültek

Helyszíni tudósítónk szerint a nőt és egy gyereket füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Volt munka bőven

Az egységek a wellness-részleg fölötti lakóteret is kiürítették, itt meg kellett bontani az épület tetőszerkezetét is, és átvizsgálták a szomszédos épületet is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels