Volt, hogy szinte egyszerre történtek a tragédiák. Többen lehajtottak az útról és úgy veszítették életüket, de frontális karambol miatt is vonulniuk kellett a hatóságoknak.

Rettenetes baleset

Életét veszítette szombat késő délután egy 57 éves férfi Somogy vármegyében, amikor kocsijával a fának ütközött – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letért az útról

Mint írják, szombaton, 17 óra körül a 6-os számú főút 248. kilométerszelvényében, Darány és Istvándi között – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személyautó lehaladt az úttestről és fának ütközött. A baleset során a járműben egyedül utazott egy pécsi férfi.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal életét veszítette

Ő olyan súlyosa megsérült az ütközésben, hogy a helyszínen életét veszítette. Az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett halad, ezért a rendőrök kérik az arra közlekedők türelmét. A baleset körülményeit a Barcsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A baleset helyszíne

Teherkocsi és személyautó ütközött Miskolc közelében

Halálos baleset történt a 306-os számú főúton, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. Itt szombaton, délután négy óra körül egy teherautó haladt Miskolc közelében. Itt frontálisan ütközött egy személygépjárművel. Az ütközés következtében a teherautó az árokba hajtott, a személygépkocsi pedig kigyulladt, amelyben ketten életüket veszítették.

Teljes terjedelmében égett az autó

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerint a kocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett, mire a miskolci hivatásos tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. A tüzet két vízsugárral eloltották. A teherautó az árokban kötött ki az ütközés következtében.

Hídkorlátnak csapódott, majd a szántóföldön állt meg

Szintén tragédia történt a Pest vármegyei Nagykáta közelében. A 3115-ös számú út 3-as kilométerszelvényében a város közigazgatási területéhez tartozó szakaszán közlekedett egy személygépkocsi, amikor szombaton, nem sokkal negyed öt után egyelőre tisztázatlan okból – lesodródott az úttestről, hídkorlátnak ütközött, többször megpördült, majd a szántóföldön állt meg.

A helyszínen életét veszítette

A járművet vezető 54 éves nagykátai férfi a baleset következtében elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt. A gépkocsi jobb első ülésén utazó, 56 éves férfi utas könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták a balesettel érintett útszakaszt. A Nagykátai Rendőrkapitányság megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát. 

Ismeretlen okból az árokba hajtott

Délután két óra környékén pedig szintén Pest vármegyében egy 47 éves hernádi férfi közlekedett személyautójával az M5-ös autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon. Ám ekkor tisztázatlan okból lehaladt az útról és árokba hajtott.

Sokáig küzdöttek életéért, de nem lehetett megmenteni

Az autó 42 éves férfi utasának életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsi sofőrje, valamint 42 éves női utasa súlyos, míg 33 éves női utasa könnyű sérülést szenvedett. A körülményeket a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az összetört autó

MTI/Mihádák Zoltán

A kerítést is kidöntötte

MTI/ Mihádák Zoltán

(Nyitóképünk a Somogy vármegyei baleset helyszínén készült.)